Liquid Face Lift i 5 Points Face Lift: Upoznajte sofisticirane metode aplikacije dermalnih filera u poliklinici Poliderma

Liquid Face Lift i 5 Points Face Lift: Upoznajte sofisticirane metode aplikacije dermalnih filera u poliklinici Poliderma

U poliklinici Poliderma, dermalne punjače, poznate i kao dermalne filere ili hijaluronske filere, koristimo kako ne samo kako bismo oplemenili prirodnu ljepotu, već stručnom i planskom primjenom postigli jake efekte zatezanja i pomlađivanja kože. U pristupu, koristimo dvije metode. Prva se naziva Liquid Face Lift a druga 5 Points Face Lift.

Obje su visoko sofisticirane i nisu široko dostupne jer traže stručnost, znanje i pristup koji se sastoji od pedantnog planiranja i stručnog pristupa koji uvijek počinje konzultacijama. Svrha konzultacija je precizno saznati očekivanja i svakom klijentu jasno reći što je moguće postići jer ponekad kako bi se zadovoljila očekivanja, dermalni fileri oni nisu prikladni kao neki drugi tretmani dostupni u Polidermi, poput endolifta ili laserske lipolize. Upravo je taj pristup jedan od faktora koji primjenu dermalnih filera u Polidermi čini različitim.

Najbolji lifting efekt, oblikovanje brade i lifting obraza i prevencija padanja lica ispred uha

Dermalni punjači obično se primjenjuju kako bi se povećale usne, smanjile linije i bore, obrazima dodao volumen i općenito postigle harmonične konture lica. Ipak, kad govorimo o dermalnim punjačima, postoji i važan aspekt o kojem se u promotivnim materijalima manje govori. U prezentaciji im se često pripisuju gotovo čudotvorna svojstva, a sve kako bi se klijentu prodalo nešto što možda neće postići željeni rezultat. Upravo iz tog razloga, nakon konzultacija u poliklinici Poliderma na red stiže dijagnostika kod koje se lice skenira naprednim uređajem Visia, a sve kako bi se utvrdile optimalne točke primjene dermalnih punjača.

Kod Liquid Face Lift metode, cilj je sa što manje uboda, uz manju količinu punjača što smanjuje i cijenu, postići brojne efekte koji se kod spomena dermalnih filera inače ne ističu, poput jakog efekta pomlađivanja i preciznog poticanja razvoja prirodnog kolagena. Kod druge metode koju koristimo – Five Points Metode, dermalnii fileri na bazi hijaluronske kiseline apiliciraju se u pet točaka na licu sa ciljem naglašavanje jagodične kosti te kuta donje čeljusti, na mjestima gdje nema živaca ni krvnih žila. Najveća prednost ove metode je što daje najbolji lifting efekt, oblikovanje brade, lifting obraza u predjelu nazolabijalne brade te prevenira padanje lica ispred uha.

Pozadina primjene punjača

Naime, starenjem koža počinje gubiti kiseline koje omogućuju svjež, mladolik i zategnut izgled. Prve se bore tako pojavljuju već u srednjim dvadesetim godinama kad koža gubi prirodnu elastičnost, proizvodnja kolagena i drugih prirodnih materijala usporava, a danas neizbježno izlaganje suncu, elementima i zagađenju samo ubrzava prirodan proces starenja. Uz spomenute vanjske faktore, postoje i unutarnji koji također utječu, poput stresa na organizam, načina ishrane i bioritma svake osobe. Ipak, postoje načini kako je moguće održati i očuvati mladolik izgled. Tajna je u hijaluronskoj kiselini, i inače jednom od prirodnih građevnih sastojaka kože. Ona se u organizmu veže uz vodu i spaja s okolnim kolagenom čime koža elastičnija.

Dermalni punjači na bazi hijaluronske kiseline iz tog su razloga i inače jedan od najtraženijih estetskih tretmana koji je naoko široko dostupan. Moguće ih je pronaći čak i na nestvarno velikim popustima, a čak i poprilično neočekivanim mjestima poput kozmetičkih salona ili zubarskih ordinacija. Ipak, ističemo kako je riječ je zahvatu za koji je nužna vrhunska stručnost i sprema, budući da nestručna upotreba dermalnih filera kože uzrokovati svakakve komplikacije i umjesto čuvanja i oplemenjivanja prirodne ljepote u estetskom smislu, nestručna, pretjerana ili neplanska primjena može ne samo narušiti prirodnu ljepotu nego i uzrokovati komplikacije. U poliklinici Poliderma, primjenom metode Liquid face lift dermalni fileri primjenjuju se ciljano, u prvom redu za oblikovanje lica gdje se bore ne smanjuju agresivnom aplikacijom na boru, već podizanjem i preciznim oblikovanjem regije kako bi se ona vratila u prirodno stanje. Liquid face lift metodom primjene punjača moguće je postići nevjerojatne rezultate koji su posljedica vrhunske stručne spreme osoba i svrhe: postizanja prirodnog, nekadašnjeg izgleda lica gdje koža postaje svježija, te djeluje i do 10 godina mlađe.

Postizanje prirodnog, svježeg izgleda

Kod 5 Points Face Lift metode, također se postiže se isključivo prirodan izgled i izgledate kao da ste se jako dobro naspavali, a izgled lica poprima novu svježinu. Ovim tretmanom želimo postići izgled lica mlađi 5 do 10 godina i na mjestu aplikacije se daje duplo veća količina hijaluronske kiseline u odnosu na standardne tehnike, te se ona dublje ubrizga. Time se zapravo, stvara zaliha hijaluronske kiseline koji ispunjava sve slojeve kože do kosti te ima ulogu potpornog stupa koji znatno bolje daje lifting efekt i efikasnije oblikuje lice. Važno je što treba većinom samo 1 ml hijaluronske kiseline za cijelo lice, što je na kraju i velika financijska ušteda. U Polidermi, koristimo samo najbolje svjetske punjače poput Cytosiala koji se prozvodi u Švicarskoj i koristi najnovije tehnološke inovacije za što bolji i duotrajniji rezultat. Djeluje zahvajujući trostrukoj razini molekularne strukture, ima veliku reološku izvedbu, dugotrajan učinak i visok stupanj sigurnosti za uporabu u estetskoj medicini. Algeness je, s druge strane, dermalni punjač koji predstavlja vrhunac desetogodišnjeg znanstvenog kliničkog istraživanja. Potpuno je prirodan, biorazgradiv i prvi je takve vrste. Namijenjen je svim pacijentima koji traže visokokvalitetne, alergološki nereaktivne, sigurne punjače.

U poliklinici Poliderma, primjena punjača počinje besplatnim konzultacijama i dijagnostikom, iz tog razloga, ne oklijevajte nego se naručite i saznajte kako Liquid Face Lift i Five Points metode mogu pomoći.

Foto: Poliklinika Poliderma

Preporuka

Zatvori