Kako ostati osiguran u vrijeme korone? Saznajte što možete osigurati bez napuštanja svojeg doma

Kako ostati osiguran u vrijeme korone? Saznajte što možete osigurati bez napuštanja svojeg doma

Kriza kroz koju prolazimo zahtjeva maksimalnu odgovornost svih članova društva. Iz tog razloga je dobro biti spreman u svakoj situaciji poput ove u kojoj se trenutno nalazimo. Od presudne je važnosti pridržavati se svih uputa nadležnih i tako zaštititi sebe i druge. Na taj način omogućavamo i normalno funkcioniranje zdravstvenog sustava.

Mnogi su se u posljednje vrijeme sigurno našli u nedoumici po pitanju ugovaranja osiguranja, bilo da se radi o općenitom zdravstvenom osiguranju, dopunskom osiguranju ili osiguranju automobila. Kako ugovoriti osiguranje u vrijeme socijalnog distanciranja kad nije preporučljivo izlaziti iz kuće? Čuvajte svoje zdravlje, budite odgovorni i ostanite doma jer, srećom, Croatia osiguranje se vrlo brzo prilagodilo ovoj situaciji i preselili su svoje usluge online. U nastavku možete vidjeti što sve imaju u ponudi u svom web shopu.

Zašto je osiguranje bitno?

Osiguranje je zapravo način upravljanja rizicima. Kada kupujete osiguranje, troškove potencijalnog gubitka prenosite na osiguravajuće kuće. Upravo iz tog razloga osiguranje igra važnu ulogu u vašem financijskom životu, pomažući vam da osigurate financijsku sigurnost kada je to najpotrebnije. Nažalost, nitko ne može predvidjeti budućnost, ali nam osiguranje omogućava određenu dozu sigurnosti u nepredviđenim situacijama.

Morate li produžiti policu Obveznog auto osiguranja, želite li ugovoriti Kasko osiguranje, Dodatno ili Dopunsko zdravstveno osiguranje ili osigurati svoju nekretninu policom osiguranja Imovine, sada to možete učiniti putem Croatia siguranje web shopa. Osiguranje možete ugovoriti i telefonom te putem maila preko svog prodajnog zastupnika. Ugovorite li osiguranje online, na vašu mail adresu stići će digitalna polica osiguranja. Nju možete spremiti u svoj telefon i ona vrijedi isto kao i ona fizička. Pravovremeno se osigurajte kako biste izbjegli bilo kakav nepotreban rizik i bez da izlazite iz sigurnosti vlastitog doma.

Što ako vam ističe polica osiguranja za automobil?

Osiguranje automobila mora se ugovoriti svake godine, a ako vam polica obveznog auto osiguranja ističe baš u vrijeme izvanrednih mjera možete ju ugovoriti online. Croatia osiguranje omogućilo vam je brzo i jednostavno ugovaranje police putem web shopa, uz 7,7 posto zelenog popusta. Obvezno auto osiguranje zakonom je propisano svim vlasnicima vozila. Ono pokriva odgovornost za štetu koju svojim automobilom slučajno nanesete drugima ili tuđim stvarima i imovini.

Ugovorite li osiguranje online, na vašu mail adresu stići će digitalna polica. Nju možete spremiti u svoj telefon i ona, poput fizičke, vrijedi na svim stanicama za tehnički pregled. Također, vrijedi i prilikom registracije vozila, kao i kod policije. Uz obvezno auto osiguranje možete birati između širokog spektra dodatnih Kasko pokrića kako bi se osigurali od štete na vlastitom vozilu u slučaju nezgode te niza dodatnih AO pokrića poput zaštite Bonusa. Također, svi koji ugovore policu Obveznog auto osiguranja u Croatiji imaju pravo na njihov program pogodnosti Dobra prilika. Kroz njega možete ostvariti niz popusta i pogodnosti kod 80 tvrtki partnera. Možete i uštedjeti do 400 kuna u vrijednosti goriva na crpkama Croduxa.

Dopunsko zdravstveno osiguranje

Ako želite ugovoriti policu Dopunskog zdravstvenog osiguranja, u Croatia osiguranju možete to brzo i jednostavno učiniti online. Dostupan vam je i popust od 10 posto na online ugovaranje te besplatno pokriće za dva pakiranja lijeka s B liste lijekova, u prvoj godini trajanja osiguranja. Dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva participaciju u troškovima zdravstvene zaštite. Preciznije, ugovaranjem dopunskog zdravstvenog osiguranja nećete morati plaćati doplate u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, za pregled specijalista, za laboratorijske pretrage i dijagnostiku. Također, nećete morati plaćati doplate ni za izdavanje lijekova na recept i druge usluge javnog zdravstvenog servisa koje nisu pokrivene  obveznim zdravstvenim osiguranjem.

Ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju uključuje i niz drugih benefita i pogodnosti. Osim popusta od 10 posto na online ugovaranje, ostvarujete 20 posto popusta na usluge u CROATIA Poliklinikama u Zagrebu, Koprivnici, Splitu i Puli, izuzev usluga estetske medicine i usluga koje odrađuju vanjski suradnici. Također, ulazite u program pogodnosti Croatia osiguranja Dobra prilika.

Dodatne informacije

Osim putem webshopa, osiguranje možete ugovoriti preko svog zastupnika. Zastupnici su vam dostupni mailom i telefonom, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefonskom broju 072 00 1884, radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati. Za dobivanje dodatnih informacija možete im se obratiti i putem maila info@crosig.hr.

Foto: Croatia osiguranje, Unsplash

Učitati još
Zatvori