Počinje sezona golih nogu… Koju britvicu odabrati?

Počinje sezona golih nogu…
Koju britvicu odabrati?

Objavu dijeli Olja Ryzevski (@oljaryz)

Kroz sve ove godine, od tinejdžerskih dana do odrastanja, imali smo se priliku susresti i upoznati s većinom rješenja i proizvoda za uklanjanje dlačica, koje su na glasu kao jedan od najvećih neprijatelja ženske ljepote. Započeli smo s britvicama, zatim počeli eksperimentirati s (bolnim) epilatorima, uslijedile su i depilacije u kozmetičkim salonima, vosak smo s vremenom zamijenili sa šećernom pastom, a naposljetku je u našu svakodnevicu ušla i IPL tehnologija uklanjanja dlačica laserom. No, koliko god inovacija isprobali, svi ćemo priznati kako i dalje koristimo britvice, kao najjednostavniji i najbrži način brijanja nogu, ali i drugih zona na tijelu zahvaćenih tamnim i izraženim dlačicama.

Objavu dijeli Olja Ryzevski (@oljaryz)

Ako i vi već godinama brijete noge, susreli ste se sa svim posljedicama ove beauty rutine – kako onim pozitivnim, tako i onim negativnim. Britvica je često znala dolaziti na loš glas jer bi ostavljala izranjavane noge, no s godinama je i po tom pitanju napravljeno mnogo napredaka, pa se britvice kao i dalje omiljeni ženski brijači pojavljuju u mnogo modernijem i prema koži mnogo nježnijem ruhu.

Britvice koje biste mogli isprobati

Današnje britvice dolaze s pokretljivim zglobom, što znači da se prilagođavaju konturama tijela i omogućuju nježno brijanje u svim smjerovima. U svojoj ponudi imaju ih NIVEA i Gillette. Dobra britvica osim toga podrazumijeva više oštrica, jer upravo su nekadašnje old school britvice sa samo jednom oštricom zapinjale na koži i izazivale najviše rana. One s tri do pet oštrica jednostavno klize po koži i učinkovite su čak i na dijelovima poput koljena i zglobova. Naposljetku, birajte britvice koje dolaze s ugrađenim gelom od aloe vere ili nekim drugim umirujućim sastojkom, koji će istovremeno smirivati i njegovati kožu dok brijete noge. Isprobali smo razne britvice i svatko u redakciji ima svog favorita, pa vam u nastavku donosimo naš top 5!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori