Jeste li već čuli za ovu super modernu teretanu na Kvatriću?

Jeste li već čuli za ovu super
modernu teretanu na Kvatriću?

Biotrening centar zdravlja i tjelesne forme

Zagrebačkom brzo rastućem i sve raznovrsnijem popisu teretana, prije par mjeseci se pridružio i Biotrening centar zdravlja i tjelesne forme te donio na tržište sveobuhvatni koncept koji uključuje preoblikovanje cijelog načina života. Naime, osim teretane koja je samo jedan djelić ove priče, u Biotrening centru pronaći ćete apsolutno sve za zdravlje svog tijela, a posljedično i uma.

Raznoliki fitness programi, vježbanje uz osobne trenere, u grupi ili individualno, mogu s punim pravom početi nakon odrađene tjelesne dijagnostike, ako to tako želite. Stručni tim trenera pomoći će vam da bolje upoznate svoje tijelo, a potom pažljivo planiranim i programiranim treningom izgradite najbolju verziju sebe. U sklopu centra nalazi se i poliklinika gdje su specijalistički pregledi ortopeda, fizioterapeutski pregledi, fizikalna terapija i rehabilitacija namijenjeni rekreativcima, sportašima i svim građanima koji žele brigu o svom zdravlju i kvalitetu života podići na novu, višu razinu. A kako se kvalitetno hraniti? Sve nedoumice otkrit će nutricionistički program unutar Nutrilife Centra koji se nalazi u sklopu Biotreninga.

Na adresi Maksimirska 8 (Kvaternik Plaza) smjestio se ovaj impresivan prostor za čije su otvaranje zaslužni hrvatski reprezentativci, možda i najviše svjesni što je sve potrebno za postizanje željenih rezultata. Dijagnostika, programirani trening, prehrana, psihološka priprema i oporavak osiguravaju put do rezultata pod vodstvom stručnog Biotrening tima. Cilj im je promovirati zdrav i aktivan način života u društvenoj zajednici te pomoći svojim klijentima da žive zdravo, aktivno i uspješno.

Dijagnostika, teretana i poliklinika

Prije prvog treninga, imate opciju upoznati svoje sadašnje stanje tijela kako bi s punim pravom mogli biti svjesni transformacije nakon određenog perioda treniranja. Cjelokupnom analizom tjelesne forme, stručnjaci u Biotreningu doznaju informacije o vašem zdravlju te kreiraju detaljnu sliku o stanju lokomotornog sustava i vaših tjelesnih mogućnosti. Putem anamnestičkih upitnika, analize sastava tijela, procjene funkcionalnosti pokreta, testova mišićne jakosti i testova izdržljivosti dobit će te precizne podatke pomoću kojih se izrađuje individualizirani plan i program tjelesnog vježbanja.

Jedan od najatraktivnijih dijelova Biotrening centra zasigurno je prostor teretane koji se proteže na 500 m2. Opremljen je najmodernijom linijom Life Fitness sprava koje postavljaju novi standard kvalitete u svijetu fitnessa. Uz to, imate na raspolaganju pet dvorana za grupne programe s više od 60 grupnih treninga tjedno – samo morate izabrati svoj tempo. Osim usluge osobnog trenera, Biotrening nudi opciju treniranja u malim grupama od 2 do 5 osoba.

U sklopu poliklinike dolazi se do maksimalnih rezultata uz rehabilitaciju, fizikalnu terapiju, masaže, nutricionističke preporuke, mentalni i vision trening. Ovisno o potrebama, trenirajući tijelo i um, možete postati najbolja moguća verzija sebe.

Sve informacije o Biotrening centru i kako se učlaniti potražite na službenim stranicama.

Foto: Biotrening centar

Učitati još
Zatvori