Jeste li čuli za Biocol Labs? Brend koji u prvi plan želi staviti prirodne proizvode

Jeste li čuli za Biocol Labs? Brend koji u prvi plan želi staviti prirodne proizvode

@biocol_labs

Dobrodošli u post-kemijsko društvo. Slobodno ostanite zauvijek. Upravo tim riječima portugalski brend Biocol Labs na svom web shopu dočekuje sve potencijalne kupce. Misija ove ljekarne je stvaranje zdravih lijekova za mamurluk, slab imunitet, stres i umor jer smatraju kako nismo stvoreni da bismo u sebe unosili kemikalije. Osnovani su 1977. godine u Lisabonu, a žele smanjiti uporabu kemikalija, kako u prirodi, tako i u znanosti. Za sebe kažu kako su uvijek bili ispred svog vremena, a vode se filozofijom prema kojoj će znanost temeljena na mineralima i bilju učiniti kemijsku farmaceutsku industriju suvišnom.

Želja za prirodnim načinom života

@biocol_labs

Biocol Labs osnovali su supružnici Gualdim i Natalia Redo, samouki znanstvenik i businesswoman koji su se koncentrirali na nove potrebe kod muškaraca i žena u Europi. Smatraju kako se pojavila potreba za uravnoteženim, prirodnim i pomlađujućim načinom života. Istraživali su, razvijali i usavršili suplemente koji za cilj imaju očuvati vitalnost organizma koji je ugrožen zbog stresa, zagađenja, UV zraka…

Žele minerale i bilje dovesti u prvi plan

@biocol_labs

Kažu kako je njihova borba protiv kemikalija još uvijek na početku jer se iste koriste u pretjeranoj količini svakog dana. Upravo iz tog razloga, u laboratoriju su odlučili napraviti još snažnije i učinkovitije formule te su pomiješali minerale s visoko kvalitetnom super-hranom. Rezultat je širok raspon proizvoda, od čistih, terapijskih dodataka do organskih kozmetičkih proizvoda. Prodaju ih u više od 20 zemalja, provode vlastita istraživanja i razvijaju se, a sve u svrhu oslobađanja svijeta od kemikalija te dovođenja minerala i biljaka u prvi plan.

Foto: Instagram (@biocol_labs)

Učitati još
Zatvori