Web shopovi u kojima kupujemo kozmetiku koje nema u Hrvatskoj

Web shopovi u kojima kupujemo
kozmetiku koje nema u Hrvatskoj

U posljednjih nekoliko sezona, napokon smo dočekali dolazak popularnih beauty brendova iz inozemstva na hrvatsko tržište. Razveselile su nas vijesti da je kod nas stigao Urban Decay, Benefit, e.l.f. Cosmetics ili Perricone DM, a do nas su već stigle i najave novih brendova koji će uljepšati police hrvatskih drogerija i parfumerija u narednim mjesecima i bez sumnje izazvati euforiju među obožavateljicama make upa i proizvoda za njegu kože. No, dok vam ne otkrijemo o kojim se ekskluzivnim svjetskim brendovima radi, odlučili smo podijeliti u koje inozemne web shopove najviše volimo zaviriti kada je u pitanju kozmetika koje nema u Hrvatskoj.

Otkako smo ušli u Europsku Uniju, svakako smo postali primamljivije tržište za strane brendove koji su jedan za drugim počeli ulaziti na našu scenu, no svejedno se čini da još uvijek ne možemo uživati u svim onim beauty proizvodima kao što to mogu građani drugih europskih metropola. Zato su web shopovi postali otvoreniji za kupce iz Hrvatske – omogućili su dostavu kod nas, niže cijene poštarina, a sve više padaju i restrikcije koje se tiču kozmetike koja se dostavlja.

Online shopping definitivno postaje sve jednostavniji i sve veći gušt, a kao još jednu prednost vidimo to da su cijene u stranim beauty web shopovima često mnogo niže nego kod nas. Također, stalno vrijede neki popusti i uz kupljene proizvode možete dobiti i testere nekih drugih proizvoda koji vas zanimaju. Ono na što morate biti spremni je rizik, pogotovo kada je riječ o proizvodima koje kupujete na slijepo i niste ih isprobali, jer realno ne znate što ćete dobiti, no sada je i njihove zamjene mnogo lakše napraviti i doista bezbrižno uživati u procesu online kupovine. U nastavku vam donosimo omiljene beauty web shopove koji dostavljaju u Hrvatsku!

1. Feelunique

Feelunique je web shop pokrenut 2005. godine, i to od strane dva muškarca koja su poželjela stvoriti beauty oazu sa svim kozmetičkim proizvodima na jednome mjestu. Danas Feelunique broji više od 30.000 proizvoda i 500-injak beauty brendova, a usluga dostave dostupna je u 120 zemalja svijeta, među kojima i u Hrvatsku. Web shop nudi impresivan rang proizvoda različitih cjenovnih kategorija, kako bi svi kupci, bez obzira na to otkud su i koliko mogu potrošiti, imali pristup svijetu ljepote.

Webshop

Dostava u Hrvatsku: besplatna iznad 40 eura

2. Cult Beauty

Cult Beauty, britanski je web shop koji nudi mnogo više od proizvoda. Ovdje možete doznati koji su aktualni bestselleri u svijetu kozmetike i kako izgledaju posljednji beauty trendovi, a isto tako i dobiti insajderske informacije koje će vam pomoći da još bolje razumijete proizvode koje koristite. No, na Cult Beautyju se ne prodaje baš bilo koji proizvod. Osnivačice Jess i Lex, u trenutku u kojem su same postale zasićene proizvodima koje uopće ne koriste, odlučile su napraviti pravi mali beauty Hall of Fame, i to u obliku web shopa koji donosi pomno kurirane beauty proizvode kojima kupci mogu vjerovati.

Webshop

Dostava: besplatna iznad potrošenih 40 funti, inače iznosi 4.95 funti

3. Look Fantastic

Jedan od najdugovječnijih beauty web shopova, otkako je interneta, svakako je Look Fantastic, koji je na noge postavljen sada već daleke 1996. godine. Osnivači ga nazivaju originalnim britanskim online beauty boutiqueom, a Look Fantastic također se smatra ultimativnom destinacijom za proizvode s područja kose, njege kože i make upa. Web shop broji 14,000 proizvoda od više od 350 beauty brendova te mjesečno privlači više od pola milijuna jedinstvenih posjetitelja.

Webshop

Dostava: besplatna

4. Beauty Bay

Mladi, hrabri i spremni na izazove. Toj publici obraća se web shop Beauty Bay, koji danas broji preko 10.000 proizvoda najboljih britanskih i inozemnih beauty brendova. Tu ćete pronaći sve od make upa do niche brendova za njegu kože, a ponuda proizvoda uvelike je nadahnuta onime što Beauty Bay kupci žele i vole. U skladu s njihovim željama, web shop uvodi nove brendove i postavlja neke nove beauty trendove.

Webshop

Dostava: besplatna iznad potrošenih 25 eura, inače 3.95 eura

5. ASOS

Da je ASOS mnogo više od online trgovine s high street i dizajnerskom robom, dokazuje i njegova beauty kategorija, koja je prepuna uzbudljivih kozmetičkih proizvoda. Ovdje smo vam pisali o tome koje beauty brendove možete kupiti na ASOS-u, a dobra je vijest da su pojedine restrikcije koje su se ticale dostave parfema i lakova u Hrvatsku uglavnom poništene.

Webshop

Dostava: besplatna iznad potrošenih 30 eura, inače 4 eura

6. Escentual

Escentual je lansiran 2000. godine kao primarna beauty destinacija koja u poslovanju stremi visokoj kvaliteti, vrhunskoj usluzi i naposljetku samom zadovoljstvu potrošača. Svi proizvodi koji se ovdje prodaju autorizirani su od strane samih beauty brendova, a upravo je odlična veza s njima omogućila Escentualu da ponudi najkvalitetnije proizvode po najboljim cijenama. Proizvodi za njegu kose, za njegu kože, make up i parfemi čine jezgru ponude ovog web shopa, koji broji oko 9.500 proizvoda.

Webshop

Dostava: 7.95 funti

7. iHerb

Vjerujemo kako ste već čuli za iHerb, no ako još niste, ovaj web shop mogao bi vas oduševiti. Postoji od 1996. godine i ima dva distribucijska centra u SAD-u. iHerb donosi uvjerljivo najveću ponudu; preko 1.200 brendova i oko 30.000 proizvoda. Oni svi inače se mogu pronaći u trgovinama sa zdravom hranom i biljnim ljekarnama, no postoji jedna bitna razlika; iHerb te iste proizvode donosi po cijenama koje su niže između 30 i 50%.

Webshop

Dostava: pravila doznajte ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori