Trajna depilacija na koju možete otići i ljeti

Trajna depilacija na koju
možete otići i ljeti

Odstranjivanje dlačica nezaobilazan je ritual u njezi tijela i stvar osobne higijene, kojoj pristupamo na nekoliko načina. U tu svrhu koristimo se raznim tehnikama, od onih svakodnevnih kao što su britvice, preko voska i šećerne paste, pa sve do bitno trajnijeg rješenja u vidu laserskog uklanjanja dlačica. Metoda je zbilja mnogo, a koju ćete odabrati, ovisi o tome kakve rezultate želite. Britvica se možda čini kao najjednostavnije i najbrže rješenje, no rezultira brzim povratkom dlačica, koje se vraćaju još jače i deblje, kao i njihovim urastanjem, problemom o kojem smo vam nedavno pisali ovdje.

Dijametralno suprotna metoda je upravo laser, koji postaje sve popularniji na našoj sceni, a ne čudi ni zašto. Ukloniti dlačice na dulji period, čini se kao ideal svih zaposlenih žena čija je svakodnevica toliko užurbana, da im ostala polu-rješenja, koja od njih zahtijevaju vrijeme i trud, više nikako nisu po volji. Tretman laserom možda je investicija, no svakako je investicija koja vrijedi na duge staze i koja će vam dugoročno osigurati glatke i sjajne noge.

SPA SHR trajna depilacija

Laser na koji možete otići čak i ljeti

Već neko vrijeme razmišljate o laseru, no bliži se početak lipnja i čujete kako nije preporučljivo laserski uklanjati dlačice ljeti zbog potencijalnog oštećenja kože i nastanka pigmentacija? Uz inovativnu SHR tehnologiju trajnog uklanjanja dlačica laserom, mjesta za strah više definitivno nema. Zato se već sutra možete predbilježiti za tretman laserskim SPA SHR uređajem, koji dlačice uklanja pulsnim svjetlom i dostupan je ekskluzivno u zagrebačkom Beauty centru Bambina, na adresi Babonićeva 111.

Ne samo da na ovo lasersko uklanjanje dlačica možete otići ljeti, već mu se možete prepustiti i ako je vaša koža preplanula i pojačano se izlažete suncu. Metoda je potpuno bezbolna, a SHR tehnologija koju svojim klijenticama omogućava Bambina, bolja je od ostalih jer je riječ o jedinom laseru koji prepoznaje svijetlu dlaku, pa čak i sijedu ili dlaku koja je u potpunosti bez pigmenta. Nakon tretmana nema nikakvih tragova na koži, crvenila ili bilo kakve iritacije, a SPA SHR uređaj u Beauty centru Bambina uspješno će riješiti i problem uraslih dlačica.

Već nakon prvog tretmana znatno se usporava rast dlake, dok je oko dvanaest dana potrebno da dlačice počnu otpadati. Potrebno je šest tretmana u razmaku od četiri do šest tjedana, ovisno o području koji se tretira, nakon čega koža postaje savršeno baršunasta i čista poput bebine, i to još uvijek na vrijeme za vaš odlazak na ljetovanje.

SPA SHR

Možda najbolja vijest za kraj jest to da jednom kada se napravi trajna depilacija u Beauty centru Bambina, nema potrebe za dodatnim održavanjem, dakle riječ je o doista trajnom uklanjanju dlačica. Za svoj termin predbilježiti se možete putem kontakta na web stranici Beauty centra Bambina ili posjetom na njegovu Facebook i Instagram stranicu.

 

Foto: Unsplash, Pexels, Beauty centar Bambina

Učitati još
Zatvori