Provjereno, bezbolno i efikasno trajno uklanjanje dlačica

Provjereno, bezbolno i efikasno
trajno uklanjanje dlačica

Depilacija Bambina3

S četvrtim mjesecom i nešto višim temperaturama, očekivano je počeo rasti interes za njegu tijela i njegovo pripremanje za ljetnu sezonu, kada ništa ne prolazi nezapaženo. Skidanje u kupaći kostim, za mnoge je žene povod da si priušte beauty tretmane i po pitanju svoje ljepote ljeto doista dočekaju spremne. Ova sezona podrazumijeva i nošenje lagane odjeće, kratkih suknji i haljina, pa je jedan od prvih tretmana za koje se žene odlučuju ujedno onaj koji će im pomoći riješiti se dlačica, i to prvenstveno s područja nogu, a zatim i bikini zone, ruku i pazuha, ali i lica. One čiji je tempo života doista dinamičan, ubrzan i nerijetko vrlo hektičan, sve više odustaju od britvica, voska, pasti i raznih privremenih metoda uklanjanja dlačica te traže trajnija rješenja koja će im uštedjeti mnogo truda i vremena, a naposljetku i novca.

Depilacija Bambina

Za sve žene koje su se prepoznale u ovom opisu, danas predstavljamo provjereno, bezbolno i efikasno trajno uklanjanje dlačica, koje će im omogućiti prekrasnu i glatku kožu o kojoj su oduvijek sanjale.

Trajna depilacija s kojom vas upoznajemo, provodi se jednim od najsofisticiranijih aparata današnjice, čije ime je SPA SHR.

SPA SHR tretman trajnog uklanjanja dlačica dostupan je ekskluzivno u Beauty centru Bambina – pravoj maloj oazi ljepote u blizini Kvaternikovog trga, na adresi Babonićeva 111. SPA SHR dlačice uklanja pulsnim svjetlom, a u slučaju Bambine riječ je o najkvalitetnijem medicinskom SPA SHR aparatu koji ćete pronaći na našem tržištu.

Depilacija Bambina2

Zašto SPA SHR metoda? Uklanjanje dlačica SPA SHR uređajem je bezbolno, bezopasno i, ono najbolje od svega, vječno!

SPA SHR uređaj u Beauty centru Bambina, ima višestruke prednosti pred uređajima istog imena koji se mogu pronaći u Hrvatskoj ili sličnim uređajima koji imaju zadatak trajnog uklanjanja dlačica.

  1. On za početak djeluje na sve dlačice, čak i one vrlo svijetle, sijede ili u potpunosti bez pigmenta.
  2. Uspješno rješava problem uraslih dlačica.
  3. Za razliku od drugih metoda trajnog uklanjanja dlačica, tretman SPA SHR uređajem može se raditi i ljeti, bez obzira što je koža tamnija i što se pojačano izlažemo suncu.
  4. Uklanjanje dlačica SPA SHR uređajem je potpuno sigurno i ne uzrokuje oštećenja strukture kože.
  5. Tretman je potpuno bezbolan.
  6. Na koži nakon tretmana ne ostaju nikakvi tragovi, nema crvenila ni iritacija.
  7. Već nakon prvog tretmana znatno se usporava rast dlake, a nakon 12 dana ona počinje otpadati.
  8. Potrebno je šest tretmana u razmaku od četiri do šest tjedana da bi koža postala baršunasta i glatka.
  9. Tretirati se mogu svi dijelovi tijela, i kod žena i kod muškaraca.
  10. Jednom kada se napravi trajna depilacija u Beauty centru Bambina, nema potrebe za dodatnim održavanjem.

Britvice, trakice, čupanje i urasle dlake zauvijek postaju prošlost, te napokon možete uživati u glatkoj i blistavoj koži. Sve o ovom revolucionarnom tretmanu i kako se naručiti za svoj termin, doznajte na web stranici Beauty centra Bambina, kojeg pratiti možete i na Facebooku i Instagramu.

 

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori