Dva tretmana na koja još uvijek stignete otići prije odlaska na more

Dva tretmana na koja još uvijek stignete
otići prije odlaska na more

Vjerujemo kako je dio vas već otvorio sezonu ljetovanja na našoj ili nekoj drugoj mediteranskoj obali, no većina će se u ljepše krajeve uz obalu ipak tek premjestiti u narednim tjednima i mjesecima. Kulminacija ljetne sezone tek se očekuje, a ako vas obaveze još uvijek vežu uz grad, idealni je trenutak za posljednje beauty pripreme za ljetovanje.

Iako se stalno naglašava kako je s beauty tretmanima za ljeto potrebno početi što ranije na proljeće, tehnologija, pa tako i ona u svijetu ljepote, omogućuje nam sve više, pa tako i odlaske na tretmane čak i ljeti, bez straha za kožu koja se pojačano izlaže suncu. Danas vam donosimo dva tretmana na koja još uvijek stignete otići prije odlaska na more, a oba su domena stručnih i profesionalnih ruku poznatog zagrebačkog Beauty centra Bambina.

Lasersko uklanjanje dlačica

Dok se većina laserskih metoda uklanjanja dlačica ne preporuča ljeti, Bambina ima jedno odlično rješenje za sve ‘kampanjce u duši’, koji s laserom nisu krenuli u proljetnim danima, no zato mogu već danas. Riječ je o nakvalitetnijem medicinskom SPA SHR uređaju koji ćete pronaći na našem tržištu, a koji je zaslužan za uklanjanje dlačica pulsnim svjetlom. Što ga čini drugačijim i boljim? Činjenica da se na tretman njime može ići i ljeti, bez obzira na to što je koža tamnija i što se jače no inače izlažemo suncu.

Tretman SPA SHR uređajem

Osim toga, djeluje na sve dlačice, čak i one vrlo svijetle, rješava problem uraslih dlačica, tretman je bezbolan, a nakon tretmana nema posljedica, crvenila ni iritacija. Ono najbitnije – već nakon prvog tretmana znatno se usporava rast dlake koja uskoro i otpada, a nakon šest tretmana vaše su noge baršunasto glatke i meke – i to zauvijek.

Tretman lica i tijela

Mladoliko lice i savršeno oblikovano tijelo, još su dva ideala ženske ljepote, koja u stvarnost pretvara još jedan izuzetan uređaj u Beauty centru Bambina. Riječ je o radiofrekvencijskom uređaju Accent XL, za kojeg je bitno da je najviše medicinske kvalitete, kako bi dao najbolje rezultate s kojima kući redovito odlaze Bambinine klijentice. Ovaj uređaj ima dvojaku funkciju: pomlađuje lice i provodi mršavljenje/učvršćivanje tijela. Tretmani njime pritom su potpuno neinvazivni; nema odlazaka pod nož, nema negativnih posljedica, nema dugih oporavaka…

U slučaju lica, tretman Accent XL-om potiče ponovnu sintezu i trenutačni rast novih stanica, zbog čega ga često zovemo i neinvanzivnim face liftingom. Preporučuje se svim ženama iznad 30. godine života, a rezultat je vidno zategnuta koža lica i vrata, pa čak i podignuti kapci i podignut cijeli tonus facijalne opuštenosti.

Accent XL tretman na licu

U slučaju tijela, Accent XL-om se čvrste masti razgrađuju u tekuće stanje, baš kao što se to radi za vrijeme liposukcije, a bipolarnom glavom zateže se koža, diže tonus i razgrađuje celulit. Zato ovaj tretman nazivamo i neinvanzivnom liposukcijom. Već nakon prvog tretmana u Beauty centru Bambina primjećuju se veliki pomaci, s nekoliko centimetara manje u obujmu tretirane zone.

Accent XL tretman na tijelu

Želite li na plažu doći u kupaćem kostimu s tijelom o kakvom ste sanjali, još nije kasno za ova dva tretmana, koja možete isprobati u zagrebačkom Beauty centru Bambina.

 

Foto: Pexels, Beauty centar Bambina

 

Učitati još
Zatvori