Tretmani oblikovanja tijela i pomlađivanja lica za koje ne morate ići pod nož

Tretmani oblikovanja tijela i pomlađivanja
lica za koje ne morate ići pod nož

Accent XL 2

Nedavno smo vam pisali o jednom genijalnom tretmanu za provjereno, bezbolno i trajno uklanjanje dlačica, istaknuvši kako dlačice u ovim toplijim proljetnim mjesecima postaju najveći neprijatelj naše ljepote. No, one definitivno nisu jedina beauty briga koju imamo s dolaskom ljepšeg vremena, jer tada također želimo dovesti svoje tijelo u top formu i učiniti da naše lice doslovno zablista pod sunčevim svjetlom. Kako riješiti dvije brige jednim udarcem? Uz pomoć revolucionarnog radiofrekvencijskog uređaja Accent XL koji oblikuje tijelo i pomlađuje lice i u čije se učinke uvjeriti možete u zagrebačkom Beauty centru Bambina (Babonićeva 111). Bambina ga je ne samo nabavila među prvima u Zagrebu, već se pobrinula i da svojim klijenticama ponudi doista najkvalitetniji medicinski aparat na tržištu, koji će za razliku od drugih, neprovjerenih opcija istog imena, ženama dati stvarne, odmah vidljive i dugotrajne rezultate.

Accent XL

Pomlađivanje lica: neinvanzivni face lifting

U Beauty centru Bambina imate priliku isprobati tretman koji Hollywood jednostavno obožava. Riječ je o neinvanzivnom face liftingu bez odlaska pod nož. Tretman se provodi spomenutim Accent XL uređajem: radiovalovima se zagrijavaju dublji slojevi kože, kolagen se kontrahira i dolazi do zatezanja, učvršćivanja i poboljšanja kvalitete kože. Naposljetku, ona sama počinje proizvoditi novi kolagen. S obzirom na vrhunsku kvalitetu uređaja koji u Bambini koriste, njegova djelotvornost izuzetno je visoka. Velike promjene na licu vidljive su već nakon prvog tretmana te dolazi do efekta liftinga i do promjena na strukturi kože.

Tretman Accent XL uređajem u Beauty centru Bambina

Neinvanzivni face lifting u Beauty centru Bambina

Tretman se provodi na licu, vratu i dekolteu, a postupak u Bambini traje oko sat vremena. Radi se kura od 6 tretmana, pri čemu se svakog tjedna radi po 1 tretman. Rezultati su uistinu trenutačni, opipljivi i jasno vidljivi, a novije studije pokazuju kako su osobe koje su provele cijelu kuru tretmana doslovno zaustavile starenje i zaledile godine, što se analizom kože jasno vidi u odnosu na kožu klijenata koji nisu tretirani.

Mršavljenje i učvršćivanje: neinvanzivna liposukcija

Ako ste već isprobali sve dijete i kozmetičke preparate do kojih ste mogli doći, no višak kilograma i celulit i dalje su vam veliki problem i nesigurnost, u Bambini imate priliku isprobati još jednu revolucionarnu tehniku ljepote – neinvanzivnu liposukciju. Baš poput prave liposukcije, cilj joj je reducirati masne naslage, oblikovati tijelo i zategnuti kožu, a djelovanjem medicinskog Accent XL uređaja i njegovih radiovalova dolazi do sličnog efekta: razgradnje čvrstih masti u tekuće stanje i zatim zatezanja kože, podizanja tonusa i razgradnje celulita.

Bambina - Accent XL 3

Neinvanzivna liposukcija u Beauty centru Bambina

U Bambini po pitanju neinvanzivne liposukcije rade kuru od 6 tretmana po određenom području, jednom do dvaput tjedno. Tretiraju se trbuh, bokovi, noge, koljena i leđa, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, jer tretman potiče metaboličke procese te odvođenje zadržanih tekućina i toksina limfnim sustavom.

Važno je naglasiti kako je tretman uređajem Accent XL u Beauty centru Bambina potpuno bezbolan, pa čak i ugodan (klijentice ga opisuju kao ugodnu toplu masažu), te po završetku ne ostavlja nikakve vidljive tragove ili posljedice.

Sada je idealno vrijeme za visoko učinkovite tretmane na licu i tijelu potpomognute Accent XL uređajem, a sve ih možete isprobati u zagrebačkom Beauty centru Bambina i iz prve se ruke uvjeriti zašto su brojne dame Hollywooda oduševljene njegovim učincima.

 

Foto: Beauty centar Bambina, Unsplash

Učitati još
Zatvori