Najbolje BB kreme koje su nam omiljeni saveznici tijekom najtoplijih ljetnih dana

Najbolje BB kreme koje su nam omiljeni saveznici tijekom najtoplijih ljetnih dana

Možda se po vremenskoj prognozi i ne bi reklo da je ljeto svaki dan, ali barem su nam se zasad vratili dugi, topli dani. S njima je neizostavno došla i vrućina koja se ogleda i u svakodnevnoj beauty rutini pa nastojimo upotrebljavati što manje kozmetičkih proizvoda. Kako bi koža mogla disati, teški slojevi mijenjaju se prozračnim i laganijim teksturama, a jedan od omiljenih saveznika tijekom ljeta svakako je BB krema koja dolazi na mjesto klasičnog pudera.

Uvijek birajte one sa zaštitnim faktorom

BB krema savršen je izbor za ljeto jer istovremeno njeguje kožu, hidratizira je te prekriva sitne nepravilnosti na njoj. Dobar je izbor za različite tipove kože, a pri kupovini, uvijek pripazite da krema i zaštitni faktor od UV zračenja.

bb krema
@anoukyve

BB kreme vrlo se jednostavno nanose, a koža može disati. Osobe s normalnom ili masnijom kožom mogu nanijeti samo sloj BB kreme, dok oni koji imaju suhu kožu, BB kremu mogu kombinirati s hidratantnom kremom koju i inače koriste. Uporabom BB kreme, koža će vam biti zahvalna jer, osim što prekriva crvenilo i nepravilnosti, ima bogatu formulu koja štiti i hrani našu kožu. Izabrali smo nekoliko favorita koji će biti neizostavan dio ljetne kozmetičke torbice te, barem tijekom najtoplijih dana, s beauty trona skinuti tekući puder.

bb krema
Lancôme Hydra Zen Balm Neurocalm™ BB Cream
bb krema

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30
bb krema
Bobbi Brown BB Cream SPF 35
bb krema
Garnier Oil Free Medium BB Cream
bb krema
La Roche-Posay Hydreane BB Cream Light
bb krema
Bourjois Healthy Mix BB Cream 

Foto: Instagram (@anoukyve), Look Fantastic, La Roche Posay, Notino, Douglas

Učitati još
Zatvori