Anti-age proizvodi uz koje će vam koža blistati bez obzira na godine

Anti-age proizvodi uz koje će vam koža
blistati bez obzira na godine

Unatoč činjenici da je starenje uobičajeni dio života, ono je, bez sumnje, jedna od najčešćih briga kada je u pitanju skincare rutina. Dok se neki od nas trude pravilno njegovati svoje tijelo i kožu već u dvadesetima, drugi počinju obraćati pozornost na anti-age njegu tek u tridesetima ili nakon toga. Svi su ti pristupi u redu s obzirom na to da postoje brojni inovativni anti-age proizvodi na tržištu koji nam nude kvalitetnu njegu.

Ipak, pronaći najbolje anti-age proizvode nije uvijek lako. Stoga je važno znati da postoji nekoliko dokazano dobrih sastojaka koji će vam nesumnjivo biti od koristi. To su hijaluronska kiselina, antioksidansi, retinoli i niacinamid. S druge strane, ako se nešto čini predobrim da bi bilo istinito i obećava preobražaj u dvadeset minuta, šanse su velike da to nije istina. Za sve je potrebno vrijeme.

Anti-age proizvodi za njegu kože i tijela izvana, ali i iznutra!

Kožu je primarno potrebno zaštititi od slobodnih radikala – otrovnih spojeva koji mogu oštetiti zdrave stanice i oslabiti ih. Glavni ‘neprijatelji’ u tom slučaju su nam UV zrake, zagađenje, loša prehrana i stres. Loše učinke UV zraka i zagađenja možemo spriječiti proizvodima koji sadrže antioksidanse i SPF kremama. No, kad se radi o stresu i lošem stilu života, potrebno je njegovati svoje tijelo i iznutra, ne samo izvana.

Tu nastupaju ‘it’ dodaci prehrani uz koje ćete se osjećati bolje nego ikad, bez obzira na svoju dob. Isto tako, od stručnjaka možete zatražiti savjete o tome kako ih koristiti i svemu ostalome što možete raditi kako bi se vaše tijelo osjećalo i izgledalo mlađe. Prvi korak definitivno treba biti zdrava prehrana u kombinaciji s kvalitetnim snom. U nastavku vam donosimo neke od najboljih anti-age proizvoda za njegu izvana, ali i iznutra. Zahvaljujući njima ćete blistati bez obzira na godine.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum
WelleCo. The Super Elixir
SUPER ELIXIR Greens Original 300g Caddy
La Roche-Posay Retinol B3
La Roche-Posay Retinol 0.3% + Vitamin B3 Serum
WelleCo. Nourishing Protein
NOURISHING PROTEIN Chocolate 300g Caddy
Paula's Choice Clinical 20% Niacinamide Treatment
Paula’s Choice Clinical 20% Niacinamide Treatment
StriVectin Super-C Retinol Brighten & Correct Vitamin C Serum
StriVectin Super-C Retinol Brighten & Correct Vitamin C Serum
Susanne Kaufmann Face Fluid Line F
Susanne Kaufmann Face Fluid Line F
Dr. Barbara Sturm Sun Drops SPF 50
Dr. Barbara Sturm Sun Drops SPF 50
Caudalie Beauty Elixir
Caudalie Beauty Elixir

Foto: Instagram, Lancome, Nutrilife centar, Feel Unique, Cult Beauty, Space nk, Top.hr, Nordstrom

Učitati još
Zatvori