Najbolji anti-age proizvodi uz koje će vam koža lica blistati bez obzira na godine
Najbolji anti-age proizvodi uz koje će vam koža lica blistati bez obzira na godine

Najbolji anti-age proizvodi uz koje će vam koža lica blistati bez obzira na godine

Unatoč činjenici da je starenje uobičajeni dio života, ono je, bez sumnje, jedna od najčešćih briga kada je u pitanju skincare rutina. Dok se neki od nas trude pravilno njegovati svoje tijelo i kožu već u dvadesetima, drugi počinju obraćati pozornost na anti-age njegu tek u tridesetima ili nakon toga. Svi su ti pristupi u redu s obzirom na to da postoje brojni inovativni anti-age proizvodi na tržištu koji nam nude kvalitetnu njegu.

Što odabrati?

Ipak, pronaći najbolje anti-age proizvode nije uvijek lako. Stoga je važno znati da postoji nekoliko dokazano dobrih sastojaka koji će vam nesumnjivo biti od koristi. To su hijaluronska kiselina, antioksidansi, retinoli i niacinamid. S druge strane, ako se nešto čini predobrim da bi bilo istinito i obećava preobražaj u dvadeset minuta, šanse su velike da to nije istina. Za sve je potrebno vrijeme.

Iako mnogi proizvodi imaju anti-age predznak, ne ispuni svaki od njih svoju funkciju pa je stoga vrlo bitno informirati se o ključnim sastojcima u formulama anti-age proizvoda za lice. Bitno je imati na umu kako čak nije toliko važno hoćete li odabrati kremu, gel, masku ili serum, već treba obratiti pozornost na formule pojedinog proizvoda. Govoreći o formulama, neizostavan sastojak je retinol, dobiven iz vitamina A, a zaslužan je za pomlađivanje kože. Upotrebljava se u različitim oblicima, a razlika se skriva u stupnju konverzije od vitamina A – što duže traje ta konverzija, to je rezultat sporiji, a najbolje rezultate daje Retin-A.

Trenutno najbolji anti-age proizvodi

U nastavku vam donosimo neke od najboljih anti-age krema, seruma i maski za njegu lica. Zahvaljujući njima ćete blistati bez obzira na godine.

Biologique Recherche Creme Biofixine
Biologique Recherche Elastine Serum Authentique

Biologique Recherche Masque Biofixine
MBR THE BEST Concentrate
MBR THE BEST Face
Environ Youth EssentiaA Vita-Peptide Toner
Environ Youth EssentiA Vita-Peptide C-Quence Serum 1
Environ Youth EssentiA Antioxidant Defence Creme
Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum
La Roche-Posay Retinol B3
La Roche-Posay Retinol 0.3% + Vitamin B3 Serum
Paula's Choice Clinical 20% Niacinamide Treatment
Paula’s Choice Clinical 20% Niacinamide Treatment
StriVectin Super-C Retinol Brighten & Correct Vitamin C Serum
StriVectin Super-C Retinol Brighten & Correct Vitamin C Serum
Dr. Barbara Sturm The Better B Niacinamide Serum
Caudalie Beauty Elixir
Caudalie Beauty Elixir

Foto: Instagram (@lisastarchak, @ariviere), Lancome, Biologique Recherche, Environ, MBR, Feel Unique, Cult Beauty, Space nk, Nordstrom

Učitati još
Zatvori