Iz srca Toskane: Poznati talijanski ljekarnički brend uskoro stiže u Zagreb
Iz srca Toskane: Poznati talijanski ljekarnički brend uskoro stiže u Zagreb

Iz srca Toskane: Poznati talijanski
ljekarnički brend uskoro stiže u Zagreb

Aboca, poznati talijanski healthcare brend uskoro će biti dostupan ekskluzivno u ljekarni na Zrinjevcu 20 u Zagrebu.

Već dugi niz godina raste interes za povezivanjem prirode i zdravlja – te za prirodnim proizvodima koje možemo pronaći u ponudi u ljekarnama. Uz veliki izbor potpuno prirodnih pripravaka i izvrsnu ljekarničku uslugu, svojim pacijentima od ovoga lipnja ljekarna na Zrinjevcu 20 moći će ponuditi i inovativan Aboca asortiman učinkovitih, sigurnih i 100% prirodnih proizvoda. Za sve one kojima je potreban savjet ili razgovor sa stručnom osobom, uskoro pokreće i besplatno gastroenterološko savjetovalište.

Dostupnost iznimno cijenjenog talijanskog brenda održive proizvodnje sasvim sigurno će takav način života dodatno približiti još većem broju ljudi, a u ljekarni na Zrinjevcu će od sada moći zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih pacijenata.

Aboca
Aboca

Aboca je bazirana na prirodi

Svijest o zdravlju iz prirode je tu i u našem društvu, a mi se trudimo biti na usluzi svim pacijentima i svima koji se jednostavno žele informirati i ponuditi im koristan savjet i informaciju kako bi znali sami izabrati što je najbolje za njih. U ljekarni na Zrinjevcu pacijenti će tako svakodnevno moći savjet potražiti i od Aboca ambasadora, kao još jednu besplatnu uslugu koju ćemo pružiti u ovoj ljekarni – kažu iz Aboce.

Uz moto Aboce “Sve što nam je potrebno nalazi se upravo ovdje. U prirodi”, za ovaj svojevrsni upgrade usluge i širenje na tržištu odabrali su ljekarnu upravo u centru grada kako bi bili najdostupniji pacijentima.

Toskanska Aboca savršeno se uklopila u ideju o tome da stvore mjesto na koje će sugrađani ili turisti i posjetitelji moći doći po savjet ili proizvod za njihove tegobe, a sve bazirano na prirodi i iz prirode.

Aboca

ABOCA – savršen izbor

Aboca je mjesto uronjeno u toskanske brežuljke, no kako to nije nikada bila samo tvrtka, već projekt za život, ideja, jasna vizija svijeta i zdravlja, utemeljena na vjeri u sve što je uistinu prirodno, nije čudno što je upravo Aboca izbor Gradske ljekarne Zagreb.

Nakon što je kupio farmu u toskanskim brdima u mjestu Aboca, Valentino Mercati zaljubio se u svijet organske poljoprivrede i ljekovitog bilja, koristeći taj komad zemlje kao polazište za istraživanje novih granica u odnosu čovječanstva s prirodom.

Valentino je duboko proučavao drevne tradicije koje su ljude povezivale s ljekovitim biljem, te shvatio da ovo golemo bogatstvo informacija mora učiniti dostupnim svima, ali uz nova znanstvena i tehnološka otkrića.

Aboca

Individualan pristup pacijentima

Aboca je svoje istraživanje na polju prirodnog zdravlja započela na revolucionaran način, kroz potpuno vertikalno integrirani opskrbni lanac, od proizvodnje kvalitetnih sirovina i organskog uzgoja, pa sve do ispitivanja farmakoloških i kliničkih učinaka proizvoda.

Danas raspolaže s 1700 hektara zemlje na kojoj uzgaja više od 60 vrsta ljekovitog bilja te posjeduje 21 nacionalni i međunarodni patent. Izvozi u 17 zemalja, a svoje proizvode distribuira kroz ljekarne.

Na ovaj način svakom pacijentu mogu pristupiti individualno, uz savjete vezane uz terapiju tu su kako bi pratili njihov put prema zdravijem životu.

Aboca
Aboca muzej

Gdje nabaviti Aboca proizvode?

“Sve ono što iz Aboce ponude pacijentima dolazi iz provjerenih izvora, ali i iz tradicije ljekarništva. Vjerujemo da je baš zbog toga naša zdrava priča nešto drugačija od ostalih”, kažu iz ljekarne.

Aboca proizvode potražite u ljekarni na Zrinjevcu 20 od 17. lipnja 2023., a osim bogate ponude Aboca asortimana koju će ponuditi pacijentima, besplatno gastroenterološko savjetovalište s radom započinje već tijekom srpnja.

Aboca

Foto: PR, iStock

Učitati još
Zatvori