U Zagrebu se konačno mogu nabaviti Aboca proizvodi – prirodni su, a djeluju odmah
U Zagrebu se konačno mogu nabaviti Aboca proizvodi – prirodni su, a djeluju odmah

U Zagrebu se konačno mogu nabaviti Aboca proizvodi – prirodni su, a djeluju odmah

Ljeto je doba kada svi mi malo više putujemo, pa makar i na jednodnevna kupanja. Također, visoke temperature znače i da se pojačano znojimo, a samim time i da gubimo dragocjene elektrolite. Sve to može se odraziti na našu probavu i uzrokovati određene probleme. To je, naravno, zadnje što želimo na godišnjem, ali činjenica je da se to događa. Kada je već neizbježno dobro je pri ruci imati preparate koji će nam pomoći brzo, a još bolje je ako su na prirodnoj bazi. Upravo to nudi toskanski ljekarnički brend Aboca.

Van granica oni su naveliko poznati, a sada su stigli i na naše tržište. Točnije, dostupni su u Gradskoj ljekarni Zagreb, na adresi Zrinjevac 20, gdje je brend i predstavljen. U prostoru ove ljekarne, koja je kulturna baština grada, među starinskim posuđem i vagom, smješteni su Aboca proizvodi. Njihovo toskansko porijeklo naglašeno je detaljima lavande i oslikanim prozorima ljekarne. Njihov asortiman je bogat, a osim što nude prirodna rješenja za gastroenterološke probleme, tu su i njihovi proizvodi poput spreja za nos te sirupa protiv kašlja za odrasle i djecu. Više o samom brendu, kao i proizvodima koje ističu, donosimo u nastavku.

‘Sve potrebno nalazi se u prirodi’

Aboca ima vlastitu filozofiju koja glasi: “Sve što nam je potrebno nalazi se upravo ovdje. U prirodi”. Upravo zato su svoje istraživanje na polju prirodnog zdravlja započeli na revolucionaran način, kroz potpuno vertikalno integrirani opskrbni lanac, od proizvodnje kvalitetnih sirovina i organskog uzgoja, pa sve do ispitivanja farmakoloških i kliničkih učinaka proizvoda.

Danas Aboca ima 1700 hektara zemlje na kojoj uzgajaju više od 60 vrsta ljekovitog bilja. Dostupni su samo u ljekarnama, a upravo tako i osiguravaju individualni pristup pacijentima.

Tri ključna proizvoda

Neobianacid

Prvi na popisu je Neobianacid koji je jedinstveno rješenje za želučane probleme. On brzo djeluje na simptome kao što su žgaravica, bol i osjećaj težine u želucu, a ne narušava fiziološke funkcije želuca.

Sollievo

Ako vas, pak, muči zatvor tu je Solievo koji je 100% prirodan oralni laksativ sa zaštitnim djelovanjem. Radi se o proizvodu s dokazanom učinkovitošću, podnošljivošću i sigurnošću.

Grintuss

Na kraju, tu je i jedini sirup za kašalj koji Vam je potreban. Učinkovit je kod suhog i produktivnog kašlja; kod akutnog i kroničnog kašlja. Na tržištu je u dvije formulacije: Adult i Pediatric. Ugodnog je okusa koji djeca obožavaju.

Besplatno gastroenterološko savjetovanje

Osim što će se u ljekarni na adresi Zrinjevac 20 moći nabaviti Aboca proizvodi, tamo sredinom srpnja s radom kreće i besplatno gastroenterološko savjetovalište. Pacijenti će tako na licu mjesta moći dobiti potrebne informacije ili će ih se uputiti na daljnje preglede.

 

Učitati još
Zatvori