Uskoro kreće novi 21-dnevni reset program s blogericama

Uskoro kreće novi 21-dnevni reset
program s blogericama

Težnju za resetom uma i tijela već su prošle godine prepoznale blogerice Marie Wasler i Nataša Rajčević. Njih su dvije zajedničkim snagama kreirale 21-dnevni reset program kojem je cilj bio stvoriti zajednicu ljudi koji će se međusobno podržavati, dijeliti savjete i pomagati. Mala škola prehrane, recepti, vježbe disanja, joga, afirmacijske i motivacijske vježbe Nataša i Marie objedinile su u programu 21 dan reset. Prva dva reseta pokazala su se odlično, a uskoro stiže i treće izdanje. Saznale smo što su sve cure ovaj put pripremile.

“21 dan reset” s Natašom Rajčević i Marie Wasler

21 dan reset je program koji će vam dati motivaciju i inspiraciju za zdravije odluke u vašoj svakodnevici. Ovaj program obuhvaća fizički i psihički aspekt zdravlja. Namijenjen je svima koji žele isprobati nešto novo, naučiti nešto o zdravoj i finoj biljnoj prehani ili istražiti mindfulness

Čekaju te online live radionice kuhanja, live satovi yoge, live satovi terapije disanja, dnevni mindfulness sadržaj i svaki dan novi recepti koji pružaju potrebnu inspiraciju za sastavljenje kreativnog, ukusnog i cjelovitog jelovnika u svakodnevici. Osjećate li se umorno i demotivirano, kao da vam nedostaje inspiracija u kuhinji, kao da vam treba podršku kako biste se pokrenuli? Svi znamo taj osjećaj. Svi znamo koliko može biti teško pokrenuti se bez podrške. Upravo zato su Nataša i Marie osmislile još jedan program 21 dan reset. 

Jedinstveni 21 dan reset program se temelji na 5 ključnih elemenata koji su vam potrebni za napredak u osobnom rastu

  • Znanje o biljnoj prehrani: U zdravom tijelu, zdrav duh. Biljna prehrana je prehrana budućnosti iz više razloga. Jeste li znali da konzumacijom biljne prehrane drastično možete umanjiti svoj ugljični otisak i tako pridonositi očuvanju okoliša? Dokazano je da je biljna prehrana pogodna za sve i da može donijeti brojne zdravstvene prednosti. Zvuči super, zar ne? 
  • Svakodnevne, jednostavne mindfulness vježbe: Znate li onaj osjećaj kada ne možete više razmišljati jer imate toliko misli na umu? Mindfulness nam je trenutno potrebniji nego ikad prije. Živimo u svijetu koji je prepun negativnih vijesti, distrakcija i utisaka. To može u jednom trentuktu postati jednostavno previše. Mindfulness nam pomaže u ostvarenju naših ciljeva, poboljšava san i povećava kreativnost. Također, mindfulness nije spiritualna praksa (iako to može biti) i znanost potvrđuje brojne benefite mindfulnessa
  • Podrška Marie & Nataše kroz 3 tjedna i duže: Kada želite uvesti neke promjene ili nove navike u svoju svakodnevicu, ali ne znate od kuda krenuti, podrška mentora može uvelike pomoći. Marie i Nataša su tu za sve koji se uključe u program, za sva pitanja i podršku u osobnom rastu. Pa čak i nakon završetka programa!
  • Podrška zajednice: It takes a village. Najljepši dio je povezivanje s drugim ljudima koji imaju slične poglede na život i interese poput tebe. Ekipa u 21 dan resetu nisu samo polaznici, nego zajednica. 
  • Opušten i zabavan pristup učenju novih stvari: Nitko ne voli kad im se pametuje. Cilj je da se svi osjećaju ugodno i da kroz zabavu nauče nove stvari.  

Što nas čeka na novom 21 dan resetu

21 dan reset je program koji se održava u potpunosti online kako biste mogli od bilo gdje i bilo kada pristupiti sadržaju. 24/7, bilo gdje na svijetu. Sve live radionice ostaju spremljene kako biste ih mogli pogledati naknadno i koliko god puta želite. Novi 21-dnevni program obuhvaća:

Škola biljne prehrane

Dva puta tjedno kuhamo zajedno. Naučite osnovno znanje o biljnoj prehrani i kuhati slasne i zdrave recepte uz live radionice i podršku Nataše i Marie. Osim radionica kuhanja svaki dan dobijete ekskluzivne recepte. U zadnjem tjednu ćemo fokus staviti na uskršnje recepte tako da ćete biti odlično pripremljeni za nadolazeće blagdane!

Afirmacije i motivacijske vježbe

Svaki dan ćemo dobiti jasniju sliku o onome što želimo i idemo korak po korak prema tom cilju.

Yoga satovi

U zdravom tijelu, zdrav duh. Dva puta tjedno vježbamo yogu. Satovi yoge su prilagođenim svima – od potpunih početnika do iskusnijih yogija. 

Breath therapy

Pomoću pravilnog disanja možemo se dubinski opustiti i dobiti uvid u našu pravu istinu. Jednom tjedno ćemo se uputiti na putovanje prema unutra.

Online program 21 dan reset traje od 21. ožujka do 10. travnja 2022. 

Foto: Marie Wasler i Nataša Rajčević

Učitati još
Zatvori