Sve što trebate znati o najbržem i najsnažnijem uređaju za uklanjanje dlačica na tržištu

Borba s dlačicama počinje još u tinejdžerskim danima, a s godinama često ne postaje ništa manje naporna. Kad se radi o uklanjanju dlačica, zima je savršeno vrijeme za početak priprema kako bi vam nadolazeće ljeto koža zablistala svojom glatkoćom. Ako ste netko tko voli u svakom trenutku imati besprijekorno glatke noge, onda već znate koliko je teško to postići. Kvalitetan vosak je često skup, a britvice grube i neučinkovite. Srećom, već neko vrijeme su nam dostupna različita trajna rješenja. Uklanjanje dlačica uz pomoć IPL tehnologije jedan je od najomiljenijih načina za rješavanje problema dlačica. Oboružani upravo SmoothSkin Pure IPL uređajem možete se uhvatiti ukoštac sa svojim dlačicama i izaći kao ultimativni pobjednik svaki put. SmoothSkin Pure IPL uređaj pruža sve benefite pametnog, brzog i moćnog tretmana koji možete obaviti kod kuće, kad god vi to poželite.

Što je zapravo ‘IPL’ tehnologija?

IPL je skraćenica za Intensive Pulse Light, a IPL uklanjanje dlačica dizajnirano je tako da sprječava ciklus ponovnog rasta dlačica tako što dopire do samog korijena dlake. Naime, svjetlosna energija prodire kroz površinu kože i tamo se pretvara u toplinu koja potom uništava folikulu dlake kako bi spriječila ponovni rast dlake. Nakon toga dlačice prirodno ispadaju u trajanju od nekoliko dana do dva tjedna nakon tretmana.

Na koji način radi SmoothSkin Pure IPL uređaj?

SmoothSkin Pure IPL uređaj nudi tri načina rada za potpuno prilagođeni tretman, a to su snažan, brz i nježan tretman za one osjetljivije dijelove tijela. Uz to, on ima i ugrađeni pametni senzor za boju kože. Zahvaljujući njemu on prilagođava tretman vašoj jedinstvenoj boji kože radi boljeg detektiranja dlačica i ostvarivanja najboljih rezultata. Svi uređaji SmoothSkin imaju sustav senzora za tip kože koji sprječava bljeskanje uređaja ako senzor ne otkrije valjani tip kože koji je siguran za ovaj tretman i to je definitivno bonus. Vrijeme trajanja tretmana SmoothSkin Pure IPL uređajem iznimno je kratko. Samo 10 minuta u brzom načinu rada dovoljno je za tretman cijelog tijela.

S obzirom na 20W optičke snage za zaustavljanje rasta dlačica, ovaj proizvod jamči brzo ostvarenje dugotrajnih rezultata. Isto tako, to znači da može proći i duže razdoblje između sesija. SmoothSkin Pure je najbrži IPL uređaj na tržištu jer doseže do 130 bljeskova u minuti. Uz to, ovo je jedini IPL uređaj koji ima neograničen broj bljeskova, tako da se nikada ne moramo brinuti o prekidu rada. Uz SmoothSkin IPL uređaj zajamčen nam je siguran i udoban tretman zahvaljujući ugrađenom filteru ultraljubičastog zračenja koji štiti kožu od štetne svjetlosti.

Najsnažniji IPL uređaj brenda SmoothSkin

Ovaj uređaj omogućuje klizanje po koži, a to uvelike ubrzava čitav tretman. Primjerice, potrebno je manje od pet minuta da se pokrije područje cijele noge, a vjerojatno manje od deset da se odradi cijelo tijelo. S više od 40 godina iskustva, SmoothSkin je uistinu profesionalan brend u svijetu IPL tehnologije. Ne samo da rade na kreiranju svojih proizvoda, već provode i vlastita klinička ispitivanja. S obzirom na to da bi čak 96 posto žena koje su probale SmoothSkin Pure IPL uređaj, isti preporučile svojim prijateljima, trud ovog brenda na polju IPL tehnologije uistinu je prepoznat.

SmoothSkin Pure IPL uređaj možete nabaviti u Rox Beauty web shopu.

Foto: ROX Beauty

1