Tonirana krema koju će naročito voljeti mješovita koža

Kada biste svoju savršenu podlogu pronašli u toniranoj kremi, sigurno biste kožu mnogo manje opterećivali tekućim puderom, zar ne? No, pronaći jednu takvu idealnu nije nimalo lak zadatak. Isprobat ćete u tom procesu sve i svašta, tonirane kreme koje skliznu s lica brzo po nanošenju, kao i one koje izazovu pojavu neželjenih prištića i upalnih procesa u koži. Osim toga, mnoge od njih ne mogu konkurirati puderima kada je riječ o prekrivnoj moći ili pak izboru nijansi.

Na izvrstan glas zato je u vrlo kratkom roku došla tonirana krema poznatog make up brenda NARS, koja je proglašena idealnom za mješovitu kožu. Uzmite odmah u obzir da nije nimalo jeftina. Mi smo ju pronašle na stranicama Look Fantastic i Cult Beauty i cijena joj se kreće oko 30 funti, ali svojim performansama opravdava ovaj dosta velik ulog u kozmetiku koju svakodnevno koristimo i brzo trošimo.

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer

Zadovoljne korisnice ove tonirane kreme dostupne u 12 nijansi ističu kako se odlično ponaša na koži koja je mješovita i kod koje T-zona pojačano luči sebum, dok su obrazi suhi ili dehidrirani. Općenito divno hrani i hidratizira dehidriranu kožu, a prekrivna moć joj je srednja, no ističe se kako se čak može nadograđivati do nešto jačeg prikrivanja. Ipak, drugi sloj možda vam uopće neće biti potreban; ova tonirana krema ujednačava ten i daje mu super prirodan dojam, a žene koje su ju isprobale, prvenstveno ističu kako im nije uzrokovala prištiće, i to zbog same formule koja ne sadrži ulja. Njen finiš također nije zanemariv, jer daje i naglašava onaj prirodan i zdrav sjaj kože lica. Dodatni bonus je zaštitni faktor SPF 30, uz koji ćete uvijek biti zaštićene od štetnog UV zračenja, čak i onda kada nema sunca.

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer

Foto: Instagram, NARS

0