Dupe Beauty: Najprodavanija Tatcha Water Cream ima čak tri povoljnija dvojnika

Onaj tko je imao priliku isprobati Tatcha Water Cream kremu za lice, sigurno nije ostao razočaran. Tiffany plavo pakiranje, sjajna zlatna žličica i 23-karatno zlato prožeto formulom ove kreme, čini ju vrhunskim, luksuznim proizvodom. Takva je i cijena ove kreme koja se kreće od 68 dolara nadalje pa mnogi od nas samo da potajno žude za jednim vlastitim pakiranjem. Međutim, postoje čak tri dobre vijesti, a one nam dolaze u obliku dupe proizvoda za ovaj bestseller. Ovi hibridi duboko hidratiziraju, brzo se upijaju i ne ostavljaju kožu masnom i ljepljivom. Uz to, njihovi sastojci na bazi biljaka uravnotežuju, smiruju i omekšavaju kožu. Ukratko, to znači da su pogodni za korištenje na gotovo svim tipovima kože, uključujući masnu, suhu, osjetljivu i onu koja je sklona aknama.

Savršeni dvojnici za ovu kremu na vodenoj bazi

Da bi mogli prepoznati dobar dupe za Tatcha Water Cream dobro je znati što se nalazi u ‘originalnoj’ formuli. Vodena baza i hijaluronska kiselina čine laganu formulu ove kreme, a uz to, ona pruža osjećaj osvježenja. Zatim slijedi cijeli niz antioksidansa zahvaljujući sastojcima poput crvenih algi, zelenom čaju i riži. Kad se ovim sastojcima pridodaju i brojni drugi prirodni sastojci poput umirujućeg lista kamelije, japanske divlje ruže za suzbijanje viška sebuma te zlato koje koži daje sjaj, dobije se ova Tatcha čudotvorna krema.

U nastavku vam donosimo čak tri dupe proizvoda koji su savršeni dvojnici Tatcha Water kreme jer su formulirani na sličan način te umiruju i hrane vašu kožu. Neki čak dijele i Tatchinu tehnologiju bogatu vodom. Ono što je najbolje kod dupe proizvoda je to što oni ne koštaju ni približno kao original, a sigurno će vam se svidjeti jer su jednako čarobni.

Neutrogena Hydro Boost® Water Gel
belif The True Cream Aqua Bomb

Foto: Instagram, Tatcha, iHerb, Avon, Notino

0