Jedan proizvod zbog kojeg će vam kosa uvijek izgledati dobro ovog ljeta

suhi šampon

Čim je stigao na tržište, suhi šampon oduševio je publiku. Nije ni čudo s obzirom na to da omogućuje veće razmake između pranja kose, a ona zbog njega izgleda voluminoznija te manje masa. Suhi šampon definitivno je najbolji saveznik cijele godine, no osobito u ljetnim danima kad se kosa pojačano masti. Dolazi u obliku spreja pa je vrlo jednostavan za nanošenje, a zahvaljujući puderastoj formuli, apsorbirat će ulje iz kose, nečistoću i neugone mirise pa slobodno možete produžiti “nepranje” kose za jedan dan.

Omiljeni čarobnjak na polici u kupaonici

Ako još nije koristili ovaj čarobni beauty proizvod bez kojeg mnogi ne mogu, upotreba je zaista vrlo jednostavna. Prije svega, sprej, odnosno šampon treba dobro protresti, a zatim s njime poprskati kosu s udaljenosti od nekih 20 cm. Nakon toga, potrebno je prstima proći kroz kosu i lagano umasirati šampon.

suhi šampon

Posljednji je korak raščešljavanje kose kako sitne čestice ne bi ostale u njoj. Vrlo brzo ćete shvatiti zašto je ovaj mali, ali efikasan pomagač mnogima i najbolji beauty “prijatelj”. Na tržištu postoje brojni univerzalni suhi šamponi namijenjeni različitim tipovima kose, no uvijek možete potražiti onaj namijenjen svojoj boji ili tipu kose jer pojedini brendovi imaju i različite vrste suhih šampona. Izdvojili smo njih nekoliko zbog kojih će kosa uvijek izgledati dobro!

suhi šampon
Aussie Wash+ Blow Clean Supreme
suhi šampon
Klorane Oat Milk
TONI&GUY Glamour
Redken Pillow Proof Blow Dry
got2b Fresh it Up
L’Oréal Paris Magic Shampoo Fresh Crush
Batiste Fragrance Blush

Foto: Instagram (@elaisaya), Notino

0