Simona Antonović: Najbolji mat puderi s baršunastim završetkom

Mat podloge ne moraju biti teški, jednodimenzionalni puderi koji prekrivaju i skrivaju više nego što bi trebali.

Mat podlogu možemo vidjeti i u drugoj ulozi – formulacija koja je stvorena da bi ublažila izgled T-zone. Kako uvijek volim naglasiti – manje je više a ove vrste podloga također mogu u jednom sloju ujenačiti ten i umanjiti izgled nepravilnosti na koži, pritom dajući baršunastu završnicu i prirodan izgled. Nove, tehnološki naprednije formulacije omogućavaju jednostavnu aplikaciju i besprijekorno nanošenje. Na koži su ugodne, prozračne i stapaju se s kožom, tako da ne izgledaju poput maske.  

CHANEL ULTRA LE TEINT VELVET nova je podloga iz CHANEL radionice, koja je poboljšana verzija svojeg prethodnika. Ova baršunasta, dugotrajna tesktura pruža prekrivanje i popunjavanje pora i sitnih bora, te ujednačava ten za daljnje korake u šminkanju. Ako ste ljubiteljice nanošenja podloge prstima, onda je ovo definitivno podloga za vas. Najbolje ju je nanijeti prstima od središta lica prema vanjskim dijelovima, a omogućava i nanošenje više slojeva, kako bi jednostavno dobili potpunu moć prekrivanja.

Clinique Stay Matte Oil free podloga daje baršunasti  mat završetak i održava ujednačen izgled kroz cijeli dan. Formula također pod kontrolom drži sjaj, smanjuje pretjerano lučenje sebuma, odupire se znoju i dizajniran je da traje 8 sati. Daje srednje prekrivanje, ima prirodnu mat završnicu i najbolje ga je nanositi gustim, kompaktnim kistovima.

Giorgio Armani Beauty Power Fabric podloga izašla je prošle godine i od tada se zadržao na popisu najboljih mat pudera. Podloga ima bogatu, kremastu konzistenciju koja se po nanošenju stapa s kožom i transformira se u istinsku baršunatu mat završnicu. Ujedno su tu i super fini pigmenti koji omogućuju visok stupanj prekrivanja uz minimalno nanošenje proizvoda. Dodatna prednost ove podloge je SPF25 za zaštitu kože, što omogućava nošenje u ljentim i zimskim mjesecima.

Hourglass Immaculate Liquid Powder Foundation podloga je nekomedogena, bez ulja koja mogu začepiti pore, lagana formula se trenutno pretvara iz tekućeg u dugotrajnu baršunastu mat završnicu. Formulirano je s kalominitnom glinom koja kontorlira ulje koje može dovesti do pojave mrlja, uklanja nečistoće i čisti kožu.

NARS Natural Radiant Longwear podloga stvorena je imajući na umu masnu kožu. Podloga je također stvorena kao visoko otporna na vodu, znoj, prenošenje prilikom dodira dok i dalje ostavlja prirodan izgled. Dugotrajna formulacija idealna je za ljeto ali i za zimu, te za kožu kojoj je potrebno veliko prekrivanje.

Preuzeto sa: www.simonantonovic.com

0