Shiseido ima revolucionarne kreme za njegu kože žena u 30-ima

Njega kože na Shiseido način ušla je u novu eru, i to s kolekcijom proizvoda Essential Energy. Ovaj kozmetički brend već je godinama poznat po tome da istražuje i gura granice znanosti, a ovog puta u fokus se našla još jedna njena grana – neuroznanost. Neuroznanost u slučaju ove linije preuzima oblik ultra-osjetilnih tekstura, istražuje aromakologiju i predstavlja dizajn proizvoda koji odgovara našim emocijama. Surađujući s uglednim svjetskim istraživačkim centrima, Shiseido je dešifrirao interakcije između mozga i kože, dajući njezi kože jednu sasvim novu dimenziju.

Shiseido Essential Energy

Otkrića brenda, navodi se, zauvijek će promijeniti sve što smo mislili da znamo o kozmetici, a prvi korak u ovom novom poglavlju brenda je upravo Essential Energy kolekcija. Polazeći od teze da postoji stalni dijalog između kože i mozga, Shiseido je novim proizvodima odlučio zaštititi kožu od vremena, stresa i raznih drugih vanjskih faktora-agresora, koji svakodnevno oslabljuju dijalog između ova dva organa i komunikaciju u kojoj koža dobiva upozorenja od čega se u kojem trenutku treba zaštititi. Ne samo da ne odgovara na upozorenja, već ni na pozitivne stimulacije poput dnevne kreme, koja na koži, iako ju redovito nanosimo, počinje biti sve manje efektivna.

Essential Energy Moisturizing Cream

Essential Energy Moisturizing Cream

Essential Energy Day Cream SPF 20

Essential Energy Day Cream SPF 20

Essential Energy Moisturizing Gel

Essential Energy Moisturizing Gel

Linija Essential Energy donosi senzacionalne teksture i ReNeura tehnologiju s Active Response Powderom, koji stimulira uspavane osjetilne receptore u koži i pomaže joj da reagira na štetne vanjske faktore. Tu su ukupno tri proizvoda: Essential Energy Moisturizing Cream, Essential Energy Day Cream SPF 20 i Essential Energy Moisturizing Gel. Sva tri stvorena su za žene u 30-ima, koje previše rade i pretjerano su izložene zagađenju koje dolazi iz okoliša. U kombinaciji s ReNeura tehnologijom nalaze se i high-tech biljni sastojci, koji zajedno djeluju kako bi održali kožu hidratiziranom, sjajnom i energiziranom – svakog dana. Kolekcija je dostupna za kupovinu i u Hrvatskoj, a cijena svake od ovih krema (50ml) iznosi 608 kuna.

 

Foto: Shiseido

0