Savršene frizure koje ćemo nositi cijelo ljeto

Stiglo je ljeto, najležernije godišnje doba, a njegova šarmantna opuštenost već se osjeća na svakom koraku. Dugi sunčani dani i ugodne ljetne večeri zovu na zabavu i izlaske u dobrom društvu. Konačno imamo sve više vremena za sebe i za omiljena druženja s prijateljima, a uz novi brončani ten i trendi ljetni outfit, potrebna nam tek savršena frizura – i zabava može početi. Jer sve se mi osjećamo dobro kada nam kosa izgleda dobro.

San ljetne noći

Ljeto je pa frizure trebaju biti brzo gotove, kako bi najbolji ljetni izlasci i druženja mogli biti zabavni i puni uživanja. Ali koju frizuru odabrati i što nam sve za nju treba? U nastavku donosimo najpoželjnije ljetne frizure koje možemo napraviti same kod kuće, uz uređaje za oblikovanje i njegu kose koji joj daju izgled kao iz salona.

Bezbrižni valovi s plaže

Za romantične ljetne večere u dvoje nema savršenije frizure od valova u kosi. Najljetnija od svih frizura idealna je za večernji izlazak s Gospodinom Posebnim, a velike, mekane i opuštene kovrče pridonijet će vašem dojmu opuštene samouvjerenosti. Svejedno koliko je duga vaša kosa, valovi s plaže su tu da unesu šarm i dašak glamura u vaš stil.

Kultni beach waves možete napraviti kod kuće i to u trenu, uz Philipsov inovativni Auto Curler – uređaj za uvijanje kose Philips MoistureProtect.  Moramo priznati – savršeno rješenje jer će vam prelijepi automatski uvijač za kosu brzo i jednostavno sam napraviti prekrasne valove. A usput njeguje kosu i nimalo je ne oštećuje.

Savršeno ravna u samo nekoliko poteza

Za ludi ljetni izlazak s prijateljicama, savršeno ispeglana kosa je uvijek chic rješenje. Ravna sjajna kosa o svojoj vlasnici govori da je odlučna i da ima puno stila, a kosu kao iz žurnala možete jednostavno i brzo napraviti i kod kuće. Neka gradske ulice zablistaju dobrim stilom i odzvanjaju veselim smijehom. Ljeto je ipak samo jednom godišnje.

Za dobar stil u izlasku s prijateljicama potreban vam je ruž, maskara, ljetna haljina i svega nekoliko minuta za peglanje kose.

Philips MoistureProtect pegla će vam sačuvati kosu od isušivanja, a osim savršeno ravne kose dobit ćete i dodatni sjaj radi njega ionima. Na vama je još samo da se dobro zabavite.

Svestrana fen frizura

Za ljetne večeri u kojima želite izaći u grad, predlažemo brzu fen frizuru koja izgleda kao iz frizerskog salona. Isfenirana kosa govori da njezina njegovana vlasnica razumije trendove, ali gaji i svoj vlastiti elegantni stil jer se osjeća dobro u vlastitoj koži. Uz vječni klasik – malu crnu haljinu i par ljetnih sandala na remenčiće, svijet je vaš kamo god da ste krenuli. Ova svestrana kombinacija savršen je početak jako dobre večeri u gradu.

Fen frizura uvijek izgleda kao da ste upravo sišli sa stranica modnog editoriala, a ako kosu osušite Philips MoistureProtect sušilom ona će biti predivno blistava i zaštićena od isušivanja.

Svijet je vaš

S ovim brzim i jednostavnim frizurama koje sada možete napraviti kod kuće ostaje vam još samo prepustiti se ljetu i uživati. A da bi vaša kosa ostala zaštićena od isušivanja i predivno blistava, Philips je smislio fen, peglu i automatski uvijač s kojima će vam frizura biti jednostavna za napraviti, a kosa zdrava i sjajna. Inovativna tehnologija Moisture Protect pobrinut će se za sve. Vi samo uživajte u ljetu.

Foto: Shutterstock

0