Ono kad puderi i bronzeri postanu mala umjetnička djela

@anajohnson

Uvijek nam je najvažnije da puder, bronzer ili highlighter ispunjava svoju dekorativnu, odnosno preparativnu svrhu, no ima li išta boljeg od tog kad istovremeno i lijepo izgleda, baš poput malog umjetničkog djela u kozmetičkoj torbici ili na polici s make up proizvodima. Neki brendovi definitivno su majstori u tome, a na samom vrhu nalazi se Guerlain, čija kolekcija za nadolazeće ljeto izgleda stvarno odlično!

U ekološki prihvatljivoj ambalaži

Proizvodi su dio kolekcije Guerlain Endless Summer 2019, a posebnu pozornost privlače bronzeri i rumenila. Guerlain Terracotta Routes de Indes izgleda potpuno neodoljivo.

puder-bronzer

Guerlain Terracotta Routes de Indes

Bronzer dolazi u drvenoj ambalaži, a zlatni efekt nastao je zahvaljujući spreju. Namijenjen je uporabi na licu i dekolteu kad se želi postići “terracotta” ljetni izgled. Bronzer dolazi u limitiranom izdanju, a ukrašen je paisley uzorkom u zlatnoj i boji breskve. Boje se mogu međusobno miješati ili primijenjivati zasebno. Dolazi u ekološki prihvatljivoj drvenoj, kompaktnoj kutijici – korišteno je drvo iz PEFC™ šuma kojima se gospodari na održiv način.

Pakiranja kojima ja teško odoljeti

Osim Guerlainovog bronzera, u kozmetičkoj torbici želimo i highlighter s potpisom brenda Chantecaille. Bez dvojbe možemo reći kako je riječ o jednom od najljepših highlightera ove sezona. I dok ga izvana krasi nježan, ružičasti cvjetni dizajn, na unutarnjoj je strani Chantecaille Lumiere Rose Compact ukrašen ptičicom na grani u ružičastoj boji.


puder-bronzer

Chantecaille Lumiere Rose Compact

Ovo kozmetičko djelo romantičnog prizvuka dolazi u limitiranom izdanju, a nastalo je u suradnji Chantecaillea i de Gournaya. Treća “umjetnina” koju želimo u vlastitoj kozmetičkoj torbici dolazi iz radionice brenda Claris, a dio je ljetne kolekcije za 2019 godinu. Kompaktni puder dolazi u dvije nijanse, Sunset Glow 001 i Sunrise Glow 002, te ima mat finish. Dolazi u šarenom cvjetnom pakiranju, a isti “uzorak” krasi i sam puder.

puder-bronzer

Clarins Bronzing Compact

Foto: Instagram, Guerlain, Chantecaille, Clarins

0