Pletenice su još jedna praktična i jednostavna frizura za nositi kod kuće

Nije tajna da, sad dok smo kod kuće, nemamo svaki dan volju, niti potrebu voditi računa o svom izgledu. Tako je i pranje kose postalo gnjavaža jer nas ionako skoro nitko ne vidi, zar ne? Međutim, ima i onih koji su svakodnevno na video chatu, stoga bi bilo poželjno na neki način urediti kosu, čak i ako vam se ne da ići pod tuš. One koje se ne moraju pojavljivati pred kamerom možda samo budu inspirirane jedno jutro napraviti nešto više kako bi ukrotile svoju kosu. I u tom slučaju pletenice su odlično rješenje. Izgledaju uredno i lijepo, a opet su ležerne i možete ih nositi na bezbroj različitih načina.

Pletenice za spas u zadnji tren

Pletenice su savršene za gotovo svaku priliku. Bez obzira na to gdje se nalazile, ona je idealna frizura za vas. Ovisno o vrsti vaše kose, one ju mogu zaštititi od oštećenja i pomoći vam da ju pustite da naraste dugačka i zdrava. Žene nose pletenice već tisućama godina diljem svijeta. Ovo je jedan od najsvestranijih stilova kad se radi o kosi, kreće se od nevjerojatno kompliciranih uzoraka do onih skroz jednostavnih. Također, sve one imaju svoju messy verziju, kao i onu koja je skroz ‘na crtu’. Različitim oblicima lica bolje pristaju različite vrste pletenica, a na vama je da otkrijete koja je idealna za vas.

Kakve bi sve pletenice mogle napraviti ovih dana dok ste kod kuće? U potrazi za odgovorom na ovo pitanje, zavirili smo na Instagram profile žena koje nas svakodnevno inspiriraju svojim idejama. Ove stilove ćete vrlo lako rekreirati i same. Međutim, kad se radi o pletenicama, postoji jedna velika prednost. One ne moraju biti savršene da bi izgledale odlično, stoga ako i pogriješite u kojem koraku, nema veze, možda baš tako otkrijete svoj najdraži stil.

View this post on Instagram

🔀🔀🔀

A post shared by KRISTIN ESS (AND LOTS OF DOGS) (@kristin_ess) on

Foto: Instagram

0