Kreme za područje oko očiju bitan su dio beauty rutine, izabrali smo sedam odličnih

@emmahoareau

Posljedice umora, iscrpljenosti ili nedostatka vitamina vrlo su brzo vidljive na području oko očiju kojem je bitno pridodati posebnu pozornost kad je riječ o njezi lica i beauty rutini. Stručnjaci ne savjetuju uporabu hidratantne kreme koja se rabi na ostatku lica jer smatraju kako je ona preagresivna. Naime, riječ je o jako osjetljivom području gdje je koža izrazito tanka pa je u beauty rutinu vrlo bitno ubaciti i kremu za okoloočno područje. Okoloočna krema nanosi se na čistu i suhu kožu, a za cilj ima obnoviti nježno područje oko očiju, smanjiti tamne podočnjake, kao i natečenost kapaka te učvrstiti tanku kožu.

Tragovi umora i iscrpljenosti prvo su vidljivi na području oko očija

Zvuči kao nimalo jednostavan zadatak, no beauty industrija razvila je bogate formule za kreme pa su rezultati, redovitom primjenom, i vrlo brzo vidljivi. Iako je dekorativna kozmetike te proizvodi poput korektora i pudera prvo za čim posežemo, pozornost bi ipak trebalo staviti na preparativne proizvode jer je riječ o iznimno delikatnom području naše kože.

@emmahoareau

Prilikom nanošenja, pripazite na to da budete nježni, upravo zato što je riječ o izrazito osjetljivom području, kako ga ne biste oštetili. Izabrali smo sedam odličnih krema za područje oko očiju koje se, ako već nemate svog favorita, što prije trebaju naći na polici u vašoj kupaonici.

okoloocna krema
Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado
okoloocna krema
Caudalie VineActiv Energizing and Smoothing Eye Cream
okoloocna krema
La Roche-Posay Redermic [R] Retinol Eye Cream
okoloocna krema
Clinique All About Eyes
okoloocna krema
Elizabeth Arden Visible Difference Moisturizing Eye Cream
Bobbi Brown Hydrating Eye Cream
Neutrogena Hydro Boost® Face

Foto: Instagram (@emmahoareau)Kiehl’s, LookFantastic, La Roche-Posay, Douglas, Notino

1