Maskara koja bi mogla postati novi beauty hit

@nyxcosmetics

Misija pronalaska savršene maskare je potraga koja traje uistinu dugo, a kod nekih možda nikad i ne završava. Gotovo pa i nema žene koja u životu nije isprobala na desetke različitih maskara – sve su zvučale dobro u teoriji, no u praksi je efekt gustih i dugačkih trepavica ipak izostao. U nadi da će naći savršen proizvod, mnoge žene ulažu i u maskare s potpisom luksuznijih brendova, a nova maskara iz NYX Professional Make up navodno je zbilja sjajna, no po mnogo pristupačnijoj cijeni. Nova NYX Professional Makeup On The Rise Liftscara jedna je od onih maskara koja ima sve predispozicije da bi postala favorit u kozmetičkoj torbici: zakrivljenu četkicu, visoku pigmentaciju i sposobnost da odgovara različitim vrstama trepavica.

Podizanje trepavica & dodatan volumen

Liftscara ima i još jedan plus, a on dolazi u obliku istraživanja koja govore kako je 94% sudionica koje su isprobale maskaru, odmah i vidjelo efekt podizanja trepavica, dok je njih 95% uočilo dodatan volumen.

Pristupačne cijene i kvalitetni proizvodi učinili su NYX Professional Makeup jednim od najpopularnijih kozmetičkih brendova, a na Instagramu ih prati više od 14 milijuna ljudi. Nova Liftscara je samo još jedan u nizu proizvoda kojim će se brend potruditi potvrditi svoj uspjeh, ali i pokušati dostići slavu prethodnih maskara, kao što je Worth The Hype Volumizing & Lenghtening maskara.

Foto: Instagram (@nyxcosmetics), NYX Cosmetics

0