Odličan proizvod bez kojeg je rutina čišćenja lica nezamisliva

@_hollyt

Kad je riječ o čišćenju lica, micelarna voda je proizvod koji ne možemo preskočiti. Micelarna voda na tržištu se pojavila prije nekoliko godina i odmah postala veliki hit te proizvod kojeg je jako teško zamijeniti u beauty rutini. Ovaj čudotvorni proizvod može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s nekim drugim proizvodom, a koristi se i tijekom jutarnjeg i tijekom večernjeg čišćenja lica. Prilikom odabira idealne micelarne vode, važno je da je proizvod učinkovit, a istovremeno nježan prema osjetljivoj koži lica. Za uklanjanje nečistoća s lica zaslužne su micele koje djeluju poput magneta, a micelarnu vodu volimo i zbog toga što neće iziritirati kožu, već je dovoljno tek malo vate i micelarna voda da bi koža lica bila čista.

Odlična i za najosjetljiviji tip kože

Također, u posljednje su vrijeme formule dovedene do savršenstva pa micelarnu vodu mogu koristiti različiti tipovi lica, bez obzira na to radi li se o izrazito suhoj koži, onoj koja vodi bitku s aknama ili problematičnoj masnoj koži. Na tržištu je dostupan širok raspon proizvoda pa svatko može pronaći idealan proizvod po svojoj mjeri, a micele su takve da “poštuju” osjetljivu kožu pa će reakcija izostati i kod najosjetljivijih tipova kože.

@_hollyt

Micelarna voda postala je pravi hit u beauty svijetu jer ne sadrži silikone, alkohol, parabene i boje pa je, samim time, pogodna i za najosjetljivije tipove kože. Nadalje, ne šteti prirodnoj barijeri kožu, a lice ne ostaje suho, već hidratizira, tonira i štiti kožu. Izdvojili smo nekoliko micelarnih voda koje će odlično odraditi svoj posao, a postat će i glavni saveznik pri uklanjanju šminke i nečistoće s lica, a koža će nakon korištenja biti osvježena, umirena i čista.

L’Oréal Paris Micellar Water
micelarna voda
Uriage Eau Micellaire Thermale
micelarna voda
Lancôme Bi-Facil Visage
micelarna voda
Bioderma Sensibio H2O
micelarna voda
A-Derma Phys-AC
micelarna voda
Vichy Normaderm
micelarna voda
La Roche-Posay Physiologique Ultra
micelarna voda
Caudalie Cleaners&Toners

Foto: Instagram (@_hollyt), Notino

2