Novi parfem za ljetne dane nadahnut zalaskom sunca

Light di Gioia
@douglas_hrvatska

Ljeto uvijek volimo začiniti nekom mirisnom poslasticom, a ako ste u potrazi za savršenim mirisom koji će odolijevati visokim temperaturama, a istovremeno divno mirisati na koži, imamo odlično rješenje. Acqua di Gioia miris predstavljen je još 2010. godine i brzo je postao jedan od najpopularnijih mirisa. Nije ni čudo, s obzirom na to da malena bočica sadrži divne note koje podsjećaju na bijeg u prirodu, odmor na moru, punjenje baterija te vraćanje u prirodnu ravnotežu. I za ovo ljeto brend Giorgio Armani pripremio je nešto uistinu posebno – Light di Gioia.

Priča o sreći za vruće ljetne dane

Ovaj parfem nazivaju novim poglavljem Armanijeve priče o sreći, a fantastično će pristajati vrućim ljetnim danima. Dostupan je u Douglas parfumerijama, a sastoji se od nota esencija bergamota, jasmina, gardenije i bijelog mošusa. Light di Gioia novi je drvenasto-cvjetni ženstveni miris koji je inspiriran i zanimljivom “pojavom”. Riječ je o tzv. golden houru, odnosno “zlatnom satu”, razdoblju u danu kad je sunce blistavo i toplo, a upućeni u fotografiju znaju i kako je to doba dana u kojem nastaju odlične fotografije okupane sunčevim zrakama.

Light di Gioia
@armanibeauty

U Douglasu navode kako je ovaj miris stvoren za prirodne i pozitivne žene koje zrače i koje se povezuju s unutarnjom prirodom kako bi zablistale. Također, navode i vrijedan savjet koji se uvijek treba ponavljati kako bi miris trajao što duže: parfem se ne treba trljati, već ga je dovoljno našpricati na zapešće, unutarnju stranu lakta i vrat i – spremne ste!

Foto: Instagram

0