Lakovi za nokte s kojima ćete postići efekt dugotrajne gel manikure i pedikure

@troudelapin

Kozmetička torbica nezamisliva je bez laka za nokte. Bez obzira na to birate li klasičnu crvenu, neutralnu nude nijansu, cool crnu ili odvažne jarke nijanse, možete biti sigurni da će lak za nokte djelovati poput modnog dodatka te točke na “i” svakoj odjevnoj kombinaciji. Osobito dolaze do izražaja u ljetnim danima kad posebnu pozornost pridodajemo i manikuri i pedikuri, nekim od najpopularnijih beauty tretmana. U posljednje vrijeme, sve više žena odlučuje se za trajni lak kao najjednostavniju i najpraktičniju opciju. Međutim, ako trenutno ne možete otići na takvu vrstu tretmana u kozmetičke salone, uvijek možete biti “sam svoj majstor” i izvrstan tretman manikure i pedikure odraditi kod kuće.

Dugački vijek trajanja i sjajni gel-efekt

@troudelapin

Osim na široku paletu boja kod koje je ponekad jako teško pronaći idealnu nijansu za sebe (sva sreća pa je trend različitih nijansa na noktima ove sezone sveprisutan!), velika pozornost stavlja se i na to koliko lak na noktima traje, kakav efekt ostavlja, ali i kako se skida. Upravo iz tog razloga, brojni su kozmetički brendovi dodatno poradili na formulama lakova za nokte te u svoje kolekcije dodali i posebnu liniju koja ima predznak “gel efekt”. Riječ je, naime, o lakovima za nokte koji će u nekoliko trenutaka osigurati prekrasne i sređene nokte, a pritom imaju efekt gel manikure kao da ste izašli iz kozmetičkog salona, no bez uporave UV/LED lampe. Ostavljaju sjajnu i jarku boju te, posljednje, ali ne i manje važno, imaju dugački vijek trajanja, a upravo je to ono što svi želimo od laka za nokte, čak i kad smo na godišnjem odmoru.

Zavirili smo u drogerijsku ponudu lakova za nokte i pronašli predivne nijanse koje će dugo trajati na noktima te imati divan, sjajni finish. Što se tiče nijansi, i ovog proljeća vlada raznolikost pa će u trendovima za manikuru i pedikuru svatko moći pronaći nešto za sebe: nude i ružičaste nijanse, kao i crvena, vječni su klasici s kojima se ne može pogriješiti. Jednostavnim nijansama pridružili su se ljetni tonovi poput žute, narančaste ili boje lavande koje su uvijek dobar izbor za sve koji žele eksperimentirati i maknuti se iz svoje zone komfora. Ako već imate svog favorita među lakovima za nokte, dovoljno je tek kupiti nadlak s gel-efektom i omiljena nijansa postat će vam još draža-

gel efekt
Essie Gel Couture
gel efekt
Astor Perfect Stay Gel Colorgel lak za nokte bez korištenja UV/LED lampe
gel efekt
Dermacol 5 Day Staylak za nokte s gel efektom
gel efekt
Rimmel Super Gel Step 1 gel lak za nokte bez korištenja UV/LED lampe – 082 Purple Splash
gel efekt
Rimmel Super Gel Step 1 gel lak za nokte bez korištenja UV/LED lampe – 043 Venus
gel efekt
Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional gel lak za nokte bez korištenja UV/LED lampe – nijansa 07
gel efekt
Sally Hansen Miracle Gel™ gel lak za nokte bez korištenja UV/LED lampe – 450 Get Mod
gel efekt
Chanel Le Gel Coatnadlak za nokte s dugotrajnim učinkom
gel efekt
Naj Oleari Oleo Gel Nail Lacquer – 32 Aquamarine
Naj Oleari Oleo Gel Nail Lacquer – 05 Porcelain Pink
Douglas Nail Polish Pastel – 400 Mimosa Flower

Foto: Instagram (@troudelapin), Notino, Douglas, Essie

1