10 ljetnih klasičnih parfema savršenih za ljetne dane

@oljaryz

Klasičan parfem uvijek je dobar odabir jer ne podliježe nikakvim trendovima, a jednako dobro miriši u različitim godišnjim dobima. Međutim, kao što mijenjamo odjeću i beauty rutinu, dobro je i parfeme podijeliti na ljetne i zimske. Teški mirisi karakteristčni su za hladne dane, a već smo s prvim proljetnim danima i zrakama sunca takve mirise zamijenili onim laganijima i prozračnijima koji ne opterećuju kožu, a ipak nas prate tijekom cijelog dana. Citrusne note i tropsko voće dolaze u prvi plan, kao i neki parfemski klasici kojih se ispočetka sjetimo svake ljetne sezone – miriše savršeno pa ih se nikako ne možemo zasititi!

Ljetni favoriti kao savršena pratnja za godišnje odmore

Ljetnu popularnih klasičnih parfema definitivno predvode Chanel, Gucci i Dior s prekrasnim mirisnim notama koje će se savršeno uklopiti u ljetnu beauty rutinu jer su laganiji od svojih “zimskih verzija”.

@oljaryz

Ako još nemate omiljeni ljetni klasičan parfem, pri odabiru favorita vodite se time da “odgovara” onome što inale nosite, ali da istovremeno ne bude pretežak u kombinaciji s visokim ljetnim temperaturama te da pritom ne ishlapi brzo na koži. Odabrali smo deset divnih ljetnih mirisa s kojima nikad nema greške, a sad je red na vama da nađete svog favorita koji će vas pratiti na godišnjem odmoru.

Miu Miu Twist
Gucci Bloom Gocce di Fiori
Chanel Paris Deauville
Chloé Chloé Eau de Toilette
klasican parfem
Lanvin Rumeur 2 Rose
klasican parfem
Hermès Un Jardin Sur Le Nil
klasican parfem
Guerlain Mon Guerlain
klasican parfem
Prada Candy Gloss
klasican parfem
Armani Sì
klasican parfem
Dior Miss Dior

Foto: Instagram (@oljaryz), Notino

0