Proizvod koji trebate dodati beauty rutini ako želite hidratiziranu i blistavu kožu

@eleanorpendleton

Bez obzira na godišnje doba, neke se stvari u beauty rutini nikad ne mijenjaju, a u tu skupinu definitivno spada i želja za lijepom, hidratiziranom i sjajnom kožom. Jedan od proizvoda koji je nezaobilazan u njezi kože je hijaluronski serum koji je zaslužan za hidratiziranu i sjajnu kožu. Mnogi ovaj korak u beauty rutini i dalje preskaču, misleći kako je hidratantna krema dovoljna. Da, i ona je iznimno bitna, međutim u njegu kože definitivno treba uvrstiti i serum jer, zahvaljujući njegovoj visoko aktivnoj formulaciji, prodire duboko u kožu, dublje nego što to čine uobičajene kreme.

Treba naglasiti kako razina hijaluronske kiseline u koži s godinama pada pa, ako želite održati dovoljnu razinu vlažnosti u koži te povećati razinu hidratacije, dobra je ideja uključiti upravo hijaluronski serum u rutinu njegovanja kože. Osim što zadržava vodu, hijalurinski serum je odličan jer koži daje otpornost te ju učvršćuje.

@laura.craffey

Hijaluronski je serum najbolje nanijeti na već lagano vlažnu kožu jer će tako sastojci bolje djelovati, a umjesto utrljavanja, preporučuje se “utapkati” ga u kožu prstima jer će se tako serum bolje upiti, a na koži se neće stvoriti dodatne bore. U nastavku donosimo nekoliko hijaluronskih seruma koji će vam postati najbolji saveznici na putu za njegovanu, hidratiziranu i sjajnu kožu.

hijaluronski serum
The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula Duo
hijaluronski serum

La Roche-Posay Hyalu B5 Hyaluronic Acid Serum
hijaluronski serum
Vichy Mineral 89
hijaluronski serum
The INKEY List Hyaluronic Acid Serum
hijaluronski serum
Paula’s Choice Hyaluronic Acid Booster
hijaluronski serum
Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid
hijaluronski serum
Revolution Skincare 2% Hyaluronic Acid
hijaluronski serum
Niod Multi-Molecular Hyaluronic Complex MMHC2
hijaluronski serum
Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum

Foto: Instagram, Look Fantastic, Notino, Cult Beauty

0