Koji šampon i balzam odabrati ovisno o tipu kose?

Potraga za idealnim šamponom i balzamom kao da nikada ne prestaje, a kako tehnologija razvoja novih proizvoda za kosu postaje sve naprednija, od njih tražimo sve više, znajući da svaka nova generacija proizvoda doista može ponuditi nešto bolje i još konkretnije za našu kosu.

Šamponi i balzami davno su prestali biti samo šamponi i balzami. Danas od njih ipak očekujemo više od pukog čišćenja kose. Želimo da budu prilagođeni baš našem tipu kose, bilo da je on suha, masna ili je pak riječ o kosi tretiranoj bojom. Želimo da je ne opterećuju svojim teškim sastavima, a želimo i da je pri čišćenju doista i njeguju.

Osim toga, mnogo pozornije čitamo deklaracije na poleđini proizvoda koje koristimo i u vremenima kada smo bombardirani velikim, ali ne i nužno kvalitetnim izborom, okrećemo se prirodi u potrazi za proizvodima i preparatima čiji su sastojci provjereno dobri za našu kosu, kožu i organizam u cjelini. Fokus više nije isključivo na zdravoj prehrani, već i na kozmetici s prirodnim sastojcima, jer intenzivno raste svijet o tome da je ono što nanosimo na kožu, i tako unosimo u krvotok i organizam, postalo jednako važno kao i hrana koju jedemo.

Herbal Essences bio:renew linija

Linija Herbal Essences bio:renew

Povratak prirodi i prepoznavanje moći koju ona ima u našim životima trend je koji ne jenjava, već samo dobiva još više vjetra u leđa, a izazov da predstavi najbiljnije proizvode ikad, postavila si je slavna marka proizvoda za kosu Herbal Essences, koja je ‘u vezi’ s prirodom već 48 godina i oduvijek je poznata po tome da su njeni proizvodi bogati prirodnim sastojcima. Pa kako ih sada učiniti još biljnijima i još boljima za našu kosu? Uz pomoć revolucionarne tehnologije bio:renew, osmišljene u suradnji s vodećim svjetskim autoritetom za biljke – Kraljevskim botaničkim vrtovima u Kewu.

Herbal Essences, omiljena marka generacija žena, s ovom linijom pomaže vratiti vašu kosu u život, i to sa svakim pranjem. A sve je to moguće zahvaljujući revolucionarnoj formuli koja sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla, kao i jedinstvenoj kombinaciji aktivnih antioksidansa, aloe vere i morskih algi, koja čisti kosu te joj istovremeno daje na vitalnosti.

Mnoge će žene oduševiti i činjenica da ovi šamponi i balzami sadrže 0% parabena, silikona (u odabranim šamponima), bojila, parafina i glutena, što ih čini još sigurnijima i pouzdanijima za korištenje.

Poznata marka u obzir uzima i činjenicu da je naša svakodnevica ubrzana i dinamična i da nemamo toliko slobodnog vremena u svojim životima da bismo ga podredile pretjerano složenim beauty rutinama s nizom proizvoda koji se moraju koristiti. Umjesto toga, cilj je imati jedan dobar proizvod koji će obuhvatiti sve što je kosi potrebno da bi izgledala zdravo. Cijenom pristupačna, jednostavna i prirodna njega kose, ujedno je i njega budućnosti.

Odaberite idealnu njegu za svoju kosu prema njenom tipu (i stanju) već danas!

Šampon i balzam za suhu i dehidriranu kosu

Šampon i balzam za dubinsku njegu beživotne kose

Šampon i balzam za grubu kosu sklonu petljanju

Šampon i balzam za tanku kosu bez volumena

Šampon i balzam za obnovu oštećene kose

Šampon i balzam za dubinsku čistoću kose opterećene proizvodima

Foto: Herbal Essences

0