Sve što znamo o Gabrielle Chanel Essence kojeg s nestrpljenjem iščekujemo

Gabrielle Chanel Essence
HyperFocal: 0

Dolazak jesenskih dana znači i početak još jedne uzbudljive beauty sezone koju smo s nestrpljenjem čekali. Jedan od noviteta kojem se mnoge beauty ljubiteljice vesele je i lansiranje novog parfema s potpisom luksuznog brenda Chanel. Radi se o parfemu Gabrielle Chanel Essence koji će biti dostupan od 1. rujna, a njegovo je zaštitno lice prekrasna Margot Robbie. Iz Chanela kažu kako su je izabrali zbog njezinog talenta, ljepote kojom zrači, ali i njezine osobnosti. Chanel je još u svibnju objavio da je australska glumica nova ambasadorica mirisa brenda Chanel, a Margot Robbie je od 2018. godine također i modna ambasadorica Chanela, kad je bila zaštitno lice COCO NEIGE kolekcije, jesen/zima 2018/2019.

Gabrielle Chanel Essence

Iza parfema stoji Olivier Polge, a nastao je u suradnji sa Chanelovim Laboratorijem za stvaranje i razvitak novih mirisa. Opisuju ga kao bogatog, raskošnog i osunčanog, a sastoji se od četiri bijela mirisa – jasmina, ylang-ylanga, cvijeta naranče i tuberoze. Upravo je na tuberozu, nježnu biljku s mirišljavim velikim cvjetovima koja podsjeća na ljiljan, stavljen poseban naglasak.

Parfem koji u prvi plan stavlja unikatnost svake žene

Gabrielle Chanel svojevremeno je izjavila: I decided who I wanted to be, and that is who I am, a njoj u čast je Chanel 2017. stvorio parfem kako bi njezini strastveni duh, izvanrednost i odlučnost ostalji zabilježeni. Taj miris zapravo predstavlja liberalnu ženu koja je jedno razdoblje povijesti unaprijedila svojim vizionarskim idejama u svijetu mode i ljepote. Mijenjala je pravila, prekršila konvencije i vodila se svojim unutrašnjim glasom i unutrašnjom snagom pa parfem predstavlja sve što je ona pa iz Chanela kažu kako je ovaj miris njezina – aura.

Gabrielle Chanel Essence

2019. godina donosi nam Gabrielle Chanel Essence koji pokazuje njezinu još bogatiju i još živopisniju stranu. Inspiriran je samom Gabrielleinom suštinom i njezinom zaraznom osobnošću, a poziva sve žene da iskazuju svoju slobodu, budu ono što zapravo jesu i pokažu svoj jedinstveni identitet. Tu se vraćamo na početak ovog članka i na Gabrielline riječi prema kojima je odlučila što želi biti – upravo ona!

Foto: Chanel

0