Nekoliko cool frizura za stylish jesenske dane

@lucyhale

Iako će se mnogima biti teško pozdraviti s toplim i bezbrižnim ljetnim danima, jesen će nam uskoro biti pred vratima. No, to ne znači ništa loše, s obzirom na to da nam sa sobom donosi mnoštvo novih, različitih trendova koje želimo isprobati. To se prvenstveno odnosi na beauty svijet, kao i nove frizure koje ćemo isprobati s dolaskom hladnijih dana. Bez obzira na to razmišljate li o osvježenju postojeće ili nekoj “radikalnoj” promjeni frizure, donosimo nekoliko popularnih frizura, a neke od njih trendseterice već nose i izgledaju odlično!

“Bardot” šiške

@alexbrownhair

Šiške su uvijek dobar odabir, međutim za njih se jako teško odlučiti jer ih nije jednostavno održavati, a i mnogi se boje prijelaznog razdoblja “puštanja” šiški kad je teško stilizirati kosu. Ako se nalazite u toj skupini, bardot šiške idealan su odabir jer uokviruju lice, a izgledaju odlično i posebno dolaze do izražaja kad se kosa sveže u rep. Takve šiške dovoljno su dugačke da, kad vam dosade, možete ih staviti iza uha, a savršeno će se uklopiti s “ostatkom” kose.

Kovrčave šiške

@laurapolko

Ako ste mislili da su šiške rezervirane isključivo za ravnu kosu, frizerski bi vas stručnjaci mogli razuvjeriti. Ako imate kovrčavu kosu, a želite šiške, ključno je naći frizera koji je stručnjak u šišanju na suho jer su kovrče nepredvidive i treba gledati kako se one ponašaju u svojoj “prirodnoj” formi, odnosno kako će uokviriti lice, kako će “padati” te kakva im je tekstura.

Dugačka kosa s beachvalovima

To što je kraj ljeta uskoro pred nama, ne znači da se trebate odreći beach valova u kosi. Baš suprotno! I u jesenskim danima oni će izgledati izvrsno, a dugačkoj kosi dat će jedan novi “moment”.

Dugački bob

@sergenormant

Reese Witherspoon, Celine Dion, Dua Lipa, Kim Kardashian i ostale poznate dame već su isfurale ovu frizuru koja ima potencijala postati najpopularnija frizura u nadolazećim jesenskim danima. Dugački bob istovremeno izgleda mladenački te elegantno i profinjeno. “Zahvalne” je dužine malo iznad ramena pa se može nositi raspušteno i u repu, a možete ga stilizirati skroz ravno ili u beach waves.

Blunt bob

@lucyhale

Osim dugačkog, klasičnog boba, vraća nam se i bob koji je obilježio 2017. godinu – blunt bob. Ovakva duljina odlično pristaje svima, a riječ je o bobu koji ima oštar i ravan rez te je stiliziran u sleek stilu, vrlo glatko i ravno. Dužina ovakvog boba seže do ključne kosti, a frizerski stručnjaci preporučuju da s unutarnje strane kosa bude slojevita kako bi se dobilo na dinamici.

Foto: Instagram

0