Celebrityji obožavaju ove prozračne i povoljne zaštitne maske s pričom

Zaštitne maske za lice postale su pravi fashion statement u uistinu rekordnom roku. Naravno, primarna svrha im je usporavanje širenja koronavirusa. No, kao i svaki nosivi predmet, zaštitne maske postale su način za izražavanje osobnog stila. Nekim modnim komadima, poput Birkin torbe, bila su potrebna desetljeća da postignu veliku popularnost. Međutim, Evolvetogether, brend zaštitnih maski, to je postigao za manje od šest mjeseci.

Evolvetogether kreira visokokvalitetne maske i njihove ‘čuvare’

Evolvetogether je novost na sceni, a radi se o brendu koji je počeo izrađivati maske na samom početku pandemije ove godine. U međuvremenu je postao miljenik mnogih slavnih osoba poput Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Belle Hadid, Heidi Klum, Vanesse Hudgens, Emily Ratajkowski, Care Delevingne, Ariane Grande, Demi Lovato i Kaie Gerber. I to su samo neki od onih koji su viđeni kako nose maske ovog brenda.

Evolvetogether zaštitne maske razlikuju se od klasničnih pamučnih maski po tome što su visokokvalitetne. Jedine su maske koje su odobrene od strane FDA, a da su dostupne na otvorenom tržištu. Ove maske sprječavaju preko 98 posto bakterija i 95 posto čestica kako ne bi došle u dodir s osobom koja ih nosi. Njihova najveća prednost, uz visoku razinu zaštite je to što su vrlo prozračne. Stoga nije ni čudno što ih i celebovi obožavaju, ipak nitko nije imun na maskne.

Brend s pričom: “Svi smo povezani!”

Zaštitna maska Evolvetogether lako je nosiva i elegantnija od prosječnih medicinskih maski. Dostupna je u crnoj, bijeloj i maslinasto zelenoj boji, a na svakoj zaštitnoj maski u kutu piše ime brenda i koordinate koje predstavljaju ideju toga da smo svi povezani bez obzira na spol, rasu, vjeru ili zemljopisni položaj. Cijena ovih zaštitnih maski je nešto viša od jednog dolara po komadu, a dostupne su u setovima od sedam ili 30 komada. U svojoj ponudi imaju i ‘čuvare maski’ u koje se one mogu pohraniti i koji im produžuju trajanje.

Evolvetogether maske možete naručiti ovdje. Međutim, morat ćete se strpjeti jer ih trenutno nemaju u zalihama pa se može izvršiti samo pre-order.

Foto: Instagram, Profimedia, Evolvetogether

0