Dupe beauty: Ovaj omiljeni tuš za oči ima svog savršenog i povoljnijeg dvojnika

Ne znamo za vas, ali mi obožavamo kad nađemo sjajne i povoljne drogerijske proizvode. Možda se često zapitate je li skupocjeni make up uistinu bolji od onog povoljnijeg, a najiskreniji odgovor na to pitanje bi bio – ne nužno. Postoji toliko mnogo drogerijskih make up proizvoda koji imaju jednako dobar, ako ne i bolji, učinak od luksuznih make up proizvoda. Već su u žargonu poznati kao dupe make up proizvodi, što znači duplikat. Neki dupeovi mogu se bez problema natjecati u istoj kategoriji sa svojim luksuznijim verzijama, bilo po boji, trajnosti ili sveukupnoj kvaliteti. Korištenje make up dupeova odličan je način da uštedite novac bez da žrtvujete kvalitetu.

Ako ste i vi među onima koji su neprestano u potražnji za savršenim make up dupeovima, onda će vam se sigurno svidjeti i naš današnji odabir. Radi se o onom idealnom eyelineru koji ima savršen aplikator, iznimno je pigmentirane crne boje i uvijek traje točno onoliko koliko želite da traje, bez razmazivanja. Njegov dupe vam može uštedjeti čak 12 dolara.

Kat Von D vs. NYX eyeliner

Kat Von D Tattoo eyeliner je nagrađivani, tekući eyeliner s ultra preciznim vrhom kista za jednostavno nanošenje. Uz ovakav eyeliner kreiranje legendarnog cat eye looka postaje mačji kašalj. Također, ovaj proizvod je veganski i cruelty-free. Njegova formula je ultra pigmentirana i otporna na razmazivanje. Prikladan je za cjelodnevno nošenje te možete biti sigurne da će ostati nepomičan. Uz njegovu pomoć bez problema možete stvoriti svaki look koji možete zamisliti, na bilo kojem obliku očiju. Vrh kista omogućuje jednostavno nanošenje i vrhunsku preciznost, što čini Kat Von D Tattoo Liner savršenim alatom za sve, od početnika do profesionalaca. Cijena mu nažalost nije toliko idealna kao i on sam, stoga biste za njega morale izdvojiti 21 dolar.

S obzirom na to koliko je Kat Von D eyeliner savršen, možda je teško zamisliti da on ima svog dupea, ali srećom, on postoji i nije ni po čemu lošiji od ‘originala’. Živite li za onaj oštar wing na svojim kapcima? Bez muke ga možete postići pomoću NYX Epic Ink eyelinera. S tankim i podatnim vrhom kista od filca, ovaj intenzivno pigmentiran i vodootporan eyeliner omogućuje vam da bez napora postignete precizne linije. Svaki je potez nevjerojatno jednostavan i kontroliran, a to omogućava definirani finiš. Debljinu linije možete kontrolirati jačinom pritiska – što jače pritisnete linija je deblja. Tanka i prirodna ili deblja i odvažna linija, odabir looka je uvijek na vama. Srećom, cijena ovog proizvoda, koji je također veganski, je daleko povoljnija te iznosi 9 dolara. Nećete više morati brinuti jer će vaš eyeliner uvijek biti i ostati na svom mjestu, za koji god od ova dva proizvoda se odlučili.

Foto: Kat Von D, NYX Professional Makeup, Instagram

0