10 novih nijansi Charlotte Tilbury ruževa za najljepše ljeto na usnama

@ctilburymakeup

Ljeto je najljepše začiniti nekim novim ružem u kozmetičkoj torbici koji će biti savršena točka na “i”, laganog ljetnog make upa, a ruževi s potpisom Charlotte Tilbury došli su taman na vrijeme. Ovih dana predstavljeno je 10 novih nijansi, a stvarno je teško odlučiti se samo za jednu nijansu i reći koja je ljepša. Jedno je sigurno, bez obzira na to preferirali crvene ili nude nijanse, velika je vjerojatnost da ćete pronaći savršenu nijansu ruža koja će vam biti najbolji saveznik u ljetnim dnevnim, a osobito večernjim lookovima.

Charlotte Tilbury

Kolekcija nosi jednostavno ime Hot Lips 2 Collection, a ove laskave boje dolazi u preslatkim, šarmantnim pakiranjima, a Charlotte Tilbury inspiraciju je pronašla u svemiru, čarolijama, Hollywoodu i rock’n’rollu. Osim što je riječ o kolekcionarskim pakiranjima koje nakon korištenja mogu lijepo izgledati i kao ukras, također se radi o pakiranjima koja se mogu ispočetka napuniti tako da se od novog, omiljenog ruža ne morate odvajati!

Ruževi posvećeni izuzetnim ženama

Charlotte Tilbury

Osim što je karakteristična po prekrasnim bojama koja se lako mogu uklopiti u različite make up lookove, ova kolekcija posebna je i po tome što je nastala u suradnji s brojnim moćnim ženama, a dio novca od prodaje ruževa namijenjen je humanitarnim organizacijama.

Ruževi su nastali kao hommage J. K. Rowling, Kylie Minogue, Jennifer Aniston, Alessandri Ambrosio, Olivio Palermo, Susan Sarandon, Amal Clooney, Carini Lau, Sofiji Vergari i Patsy Tilbury, Charlotteinoj majci.

Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury

Foto: Instagram (@ctilburymakeup)

0