Ovakav bob bit će najpopularnija frizura u nadolazećoj jeseni

dugački bob
@reesewitherspoon

Nalazimo se na vrhuncu tople sezone i pred nama je još nekoliko ljetnih tjedana. Ipak, nakon povratka na gradski asfalt i svakodnevnim poslovnim obvezama, mnogi počnu brzo razmišljati o dolasku jeseni i svim promjenama te novitetima koje ona donosi. Između ostalog, to se odnosi i na svijet mode i ljepote, a slobodno možemo reći kako je jesen jedna od najuzbudljivijih sezona, zahvaljujući brojnim novim trendovima i novitetima na tržištu. Govoriti o trendovima koje jesen donosi, a pritom ne spomenuti trendove među frizurama, jednostavno je – nemoguće! Po povratku s godišnjeg odmora, mnogi rezeviraju termin u frizerskom salonu, a ako ste se i vi odlučili za taj potez, vjerujemo kako vas zanima što će se nositi u nadolazećoj, hladnijoj sezoni. Odgovor je vrlo jednostavan, a neki će možda reći i očekivan – bob!

Idealna frizura za povratak na gradski asfalt i novu jesensku sezonu

Naime, niti jedna sezona i niti jedno godišnje doba ne može proći bez ove omiljene frizure, a jedino što se mijenja je njegova dužina. U ljetnim se danima istaknuo jedan praktičan i kratak trend – french bob. Ovakva se odvažna frizura veže uz francusku modu i beauty navike Francuskinja čije se tajne ljepote i dalje pokušavaju doznati, a ova klasična frizura s pomakom brzo je osvojila trendseterice jer ju je jednostavno postići, a zahvaljujući nesavršeno-savršenom izgledu, ima chic predznak. Zbog dužine do linije usana, french bob bio je idealan za ljetne dane i visoke temperature, a s promjenom godišnjeg doba, dolazi nam i dijametralno suprotna promjena među frizurama. Red je došao na dugački, odnosno long bob.

dugački bob
@dualipa

Poznate dame poput Reese Witherspon, Celine Dion, Due Lipe, Kim Kardashian i Hailey Bieber već neko vrijeme nose ovu odliču frizuru koja istovremeno izgleda mladenački te elegantno i profinjeno. Dugački bob vjerojatno će postati omiljena jesenska frizura jer dužina malo iznad ramena omogućuje da se kosa nosi raspušteno, no u danima kad pranje kose, a ni suhi šampon nisu opcija, može se nositi u repu bez da pramenovi iz njega “ispadaju”. Naravno, uvijek ih možete učvrstiti ukosnicama što će frizuri dati dodatnu dozu chica jer, sudeći prema dizajnerskim i high street trgovinama, ukosnice ćemo nositi i u jesenskim danima.

dugački bob
@celinedion

Frizerski stručnjaci kažu kako je ova frizura idealna za sve one koji se prvi put odlučuju za nešto kraću kosu, kao i one kojima je ljeto donijelo ispucale vrhove kose pa je ovakva frizura pravo, stylish osvježenje. Ako nemate ideje kako stilizirati dugački bob, s dva načina nikad nema greške jer su svevremenski: potpuno ravan bob i beach waves pratit će nas i ove jeseni, a za njih nije potreban posjet frizerskom salonu, već ih možete napraviti i u kućnoj radinosti.

Foto: Instagram

0