Tri ključna proizvoda za savršeno bijele zube

Promo

Na police drogerija stigli su novi proizvodi iz BlanX kolekcije za izbjeljivanje zubi prirodnim putem. BlanX White Shock linija, popularna zbog svog brzog djelovanja i prirodne formulacije s patentiranim ActiluX česticama, obogaćena je olovkom za ciljano uklanjanje mrlja sa zubi, te koncentriranom pastom za izbjeljivanje. ActiluX čestice aktivni su sastojak svih BlanX proizvoda koji snagom svjetla izbjeljuje zube na prirodan način, ne oštećuje caklinu, a uz to djeluje antibakterijski, održava zubno meso zdravim, sprječava nastajanje karijesa, plaka i neugodnog zadaha. BlanX proizvode ne sadrže abrazivna sredstva, peroksid, SLS, konzervanse pa su sigurni i ugodni za svakodnevno korištenje.

Proučavajući navike stanovnika Sjevernog pola, znanstvenici su primijetili da izuzetno zdrave i bijele zube duguju arktičkom lišaju. Njihova higijena usne šupljine svodila se na tradicionalno trljanje zubi lišajem koji slobodno raste u zahtjevnim klimatskim uvjetima zbog čega sadrži brojne specifične sastojke te ima prirodno snažno antibakterijsko djelovanje. Nova znanja iskorištena su za razvoj jedinstvene BlanX zubne paste, a nakon toga i cijele linije proizvoda koji učinkovitu njeguju, štite i izbjeljuju zube. ActiluX je jedina tehnologija u svijetu koja veže mikro kristale na caklinu zuba stvarajući nevidljivu zaštitnu barijeru i rastvara mrlje koje uzrokuju žutilo. Njegovo djelovanje pospješuje se svjetlošću stoga pasta za zube i tretman za izbjeljivanje sadrže i LED lampice. No i svakodnevno izlaganje zubi danjem svjetlu potiče djelovanje ActiluX formule – stoga se više smijte i uživajte u savršeno bijelom osmijehu.

U Hrvatskoj su trenutno dostupni ovi proizvodi:

BlanX Power White tretman

BlanX Power White tretman sadrži koncentriranu ActiluX formulu i LED Bite osvjetljivač za trenutno izbjeljujuće i antibakterijsko djelovanje. Ovaj dvotjedni tretman izbjeljuje učinkovito i sigurno posebnom formulom s prirodnim arktičkim lišajem, koja izbjeljuje zube bez abrazije, i fluoridnim solima koje jačaju caklinu te unapređuju njenu kompaktnost i bjelinu.

BlanX White Shock Glam Smile gel olovka neabrazivni je tretman, izuzetno praktičan za korištenje u bilo kojoj situaciji te ciljano izbjeljivanje zubi. S ekskluzivnom BlanX White Shock formulom, zahvaljujući patentiranom aktivnom Actiluxu, BlanX olovka reagira na svjetlo i izbjeljuje zube cijeli dan.

BlanX White Shock Glam Smile gel olovka

BlanX White Shock Protect je pasta za svakodnevno korištenje s akceleratorom izbjeljivanja koji je posebno dizajniran za aktivaciju i pojačano djelovanje formule s ActiluX česticama jer kao nastavak na tubi aktivira sastojke LED svjetlom već prilikom istiskanja paste na četkicu. Preporučuje se za održavanje bjeline i svakodnevnu higijenu usne šupljine.

BlanX White Shock Protect

U ponudi su i Ultra White pasta s Blue formulom za dvostruko jači učinak izbjeljivanja; Intensive Stain Removal pasta s mikro prahom bambusa koja učinkovito uklanja tvrdokorne mrlje uzrokovane pušenjem, hranom, pićem i plakom; Whitening pasta koja izbjeljuje zube i temeljito čisti vrlo nježnom silikom bez abrazivnog učinka, te Instant White pasta i vodica za ispiranje usne šupljine koje potpuno sigurno, iz dana u dan, vašim zubima vraćaju bjelinu i sjaj.

Iskoristite promociju u svim dm prodavaonicama gdje za kupnju BlanX White Shock tretmana ili olovke za izbjeljivanje zubi na dar dobivate pastu po izboru (29,90kn).

Proizvode iz BlanX White Shock linije, koja uključuje tretman, gel olovku i pastu, imate priliku osvojiti i vi, odnosno čak šest sretnih čitatelja Journal.hr-a. Sve što morate napraviti jest poslati svoje podatke na mail adresu ifeellucky@gmail.com, a u naslov maila napisati BLANX WHITE SHOCK. Prijaviti se možete do 20. lipnja do ponoći, a 21. lipnja objavit ćemo šest sretnih dobitnika.

Dobitnice BlanX White Shock proizvoda su: Katarina Kašnik, Vedrana Klarić, Josipa Petričević, Nina Fočić Jelaković, Sanja Smiljanić, Ana Jandras. Dobitnice će o preuzimanju nagrade biti obaviještene putem maila.

 

Foto: Unsplash, BlanX

0