Dupe beauty: Lijepe obrve možete postići i uz jeftinijeg dvojnika Benefit Gimme Brow gela

View this post on Instagram

Checkmate ♟

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons) on

Beauty trend gustih i lijepo oblikovanih obrva traje već neko vrijeme, a čini nam se da neće tako skoro nestati. Međutim, nemamo svi prirodno guste i lijepe obrve u stilu Lily Collins, Emilie Clarke i Zendaye. Upravo zato nam treba mala pomoć naših najvjernijih make up proizvoda. Različiti gelovi za obrve su nam najdraži za postizanje prirodnog finiša i omogućuju nam da, barem prividno, imamo ljepše i gušće obrva. Nebo je granica kada je riječ o mješavinama formula, ali jedno je sigurno – oni djeluju.

Za razliku od olovaka i pudera za obrve, koji ih ‘pojačavaju’, gelovi su odlični i za one kojima je potreban proizvod uz koji će samo poboljšati izgled svojih prirodnih obrva, bez dodavanja prevelike doze dramatičnosti. Naravno, nisu svi gelovi formulom jednaki, kao niti cijenom, a dobra vijest je ta da postoje i povoljniji proizvodi koji vam mogu pružiti jednake, ako ne i bolje rezultate od onih luksuznijih. U nastavku vam donosimo Benefit Gimme Brow gel koji je savršen za postizanje gušćih i ljepših obrva, a možete naći i idealan dupe proizvod koji će vam omogućiti jednako dobar make up look po puno povoljnijoj cijeni.

View this post on Instagram

🕊🕊🕊

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons) on

Benefit Gimme Brow vs. Essence Make Me Brow

Benefit Gimme Brow tonirani gel za obrve sadrži sićušna mikro vlakna koja prianjaju uz kožu i dlačice obrva, stvarajući prirodan izgled i punoću. Malena četkica omogućuje jednostavno nanošenje kako bi se u trenu pojavile punije obrve. Ovaj gel povećava volumen i izjednačava boju kako bi vam pružio prirodan izgled. Uz to, on je vodootporan i dugotrajan te se može nadograđivati sve dok se ne postigne željeni look. Radi se o kultnom proizvodu koji je osvojio brojne beauty nagrade, međutim, njegova cijena nam nije izmamila osmijeh na lice na isti način kao i njegova učinkovitost jer bi za njega trebale izdvojiti čak 229 kuna. Srećom, postoji savršen i povoljniji dupe za ovaj proizvod od Benefita, a možemo ga naći i na policama naših drogerija.

Radi se o Essence Make Me Brow gelu za obrve. Njegova tonirana formula sadrži sićušna vlakna koja popunjavaju praznine kako bi stvorila punije i definirane obrve. Njegova četkica je savršene veličine i bez muke će ukrotiti vaše obrve te stvoriti savršen oblik. Essence Make Me Brow je jedan od najprodavanijih proizvoda za obrve koji ih oblikuje bez osjećaja krutosti ili ljuštenja. Lako je zaključiti zašto se ovaj gel može naći u toliko mnogo make up torbica diljem svijeta. Uz to, ovo je cruelty-free i veganski proizvod koji ne sadrži paraben. Najbolje od svega je njegova cijena od 20 kuna zbog koje ne sumnjamo u to da jedva čekate skočiti do prve drogerije i isprobati ovaj gel kako bi se i sami uvjerili u to da mu nema ravnoga.

Foto: Instagram, Notino, Douglas

0