Tri beauty noviteta koja želimo isprobati ovog kolovoza

@harperandharley

Došao nam je i kolovoz, a samim time donio i nove proizvode iz beauty svijeta koje jedva čekamo isprobati! Iako ljetno razdoblje nije karakteristično za launch novih pudera, ova sam sezona donosi nešto novo i genijalno, proizvod za koji postoji čak i lista čekanja! Uz to, Rihanna opet oduševljava novim proizvodima u kolekcii, a omiljena vizažistica celebrity dama, Charlotte Tilbury, poznatoj kolekciji ruževa Pillow Talk dodala je još dvije nijanse. O čemu se točno radi, doznajte u nastavku!

Pat McGrath Labs Skin Fetish Sublime Perfection Powder

Lagani tekući puder s potpisom legendarne vizažistice Pat McGrath dugo smo čekali, a ovog nas je kolovoza počastila s čak 36 nijansi! Koliki hype vlada oko ovog noviteta, dokazuje i lista čekanja koja je postojala na web shopu prije lansiranja proizvoda 26. srpnja. Puder je srednje prekrivenosti pa je idealan za ljetne dane, a ima i izvrsnu formulu koja jača barijeru kože te izglađuje nesavršenosti.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Diamonds Lipstick

Charlotte Tilbury omiljena je vizažistica poznatih dama, a svaki se proizvod s njezinim potpisom iščekuje s velikim nestrpljenjem. Njezina poznata Pillow Talk kolekcija ruževa uvijek izazove veliku euforiju, a upravo se događa isto s dva nova ruža iz kolekcije Pillow Talks Diamonds lipsticks. Radi se o dvije nove nijanse: prekrasnoj ružičastoj Pillow Talk Diamonds i divnoj brončanoj Lucky Diamonds, a oba ruža odlično izgledaju uz preplanulu put.

Fenty Beauty
Pro Filt’r Mattifying Primer

Sve što Rihanna najavi u svom kozmetičkom brendu Fenty Beauty, beauty ljubiteljice jedva čekaju isprobati, a sad je na redu primer The Pro Filt’r Mattifying Primer koji kombinira teksturu i osjećaj koji pruža originalan Fenty primer s pojačanom kontrolom sjaja na licu kako bi koža cijelo vrijeme izgledala svježe, a količina sebuma bila smanjena tijekom cijelog dana.

Foto: Instagram, Pat McGrath, Charlotte Tilbury, Fenty Beauty

1