Kako u 28 dana do ljepše i zdravije kože i kose?

Proljetni dani svake se godine pokažu vrlo varljivima, jer u trenutku kada pomislimo kako zimsko sivilo mijenjamo za dašak sunca, topline i samim time zdravlja i vitalnosti, dogodi se upravo suprotno. Viroze i prehlade u samo par dana zavladaju gradom, a mnogi se žale i na manjak energije, malaksalost i stalnu potrebu za spavanjem.

Smjena sezona iz hladnije u topliju (ali i obrnuto) ne odražava se samo na naš organizam i način na koji se osjećamo, već i na ono vanjsko i vidljivo na nama – kožu i kosu. Sigurno ste dosad već puno puta primijetili kako vam na početku novog godišnjeg doba koža postaje osjetljivija, kosa krhka, sklona pucanju te jednostavno nespremna za suradnju. Što učiniti u tom slučaju i kako pomoći tijelu u cjelini da se prilagodi novoj sezoni?

Ključ je, naravno, u prehrani bogatoj nutrijentima, no kada ni to nije dovoljno da vašu kožu i kosu vrati u ravnotežu, vrijeme je da posegnete za suplementima koji će im dati onaj toliko priželjkivani boost, ali i ono još važnije, koji će djelovati na kožu i kosu iznutra prema van.

SkinCare Ultimate program za predivnu kosu i kožu

Na našem se tržištu početkom 2018. godine pojavio Advanced Nutrition Programme™, poznat kao linija suplemenata koja je upotpunila novu eru njege kože. Kada govorimo o toj novoj eri, ona u jedno kombinira zdravu prehranu, vrhunsku suplementaciju i kvalitetnu preparativnu kozmetiku za dugotrajne rezultate zdravlja, ljepote i mladolikosti. Ovaj britanski brend nutrikozmetike poseban je po tome što donosi izuzetne sastojke i bitna je karika u osiguravanju zdrave podloge za aktivno djelovanje kozmetičkih pripravaka, a u njegovoj liniji posebno se ističe program naziva SkinCare Ultimate koji će u samo 28 dana iznutra nahraniti kožu i zadovoljiti sve preduvjete za zdrav i besprijekoran ten.

Suplementi uz koje će i kozmetika djelovati bolje

Kako postići da uobičajene kreme i serumi koje koristite na području lica, vrata i dekoltea djeluju još bolje? Upravo uz SkinCare Ultimate suplemente koji su formulirani kao sveobuhvatna anti-age potpora ljepoti i osiguravaju koži sve potrebne elemente u svakoj fazi rasta stanica, čime neće biti samo površinski zaglađena, već istinski zdrava od najdubljih slojeva do površine. Time će topikalni proizvodi pružiti mnogo bolje rezultate, jer će koža biti zdravija i mekša te upiti sve aktivne sastojke koje joj pružamo pravilnom njegom.

U čemu je tajna SkinCare Ultimate programa?

Za početak vrijedi spomenuti kako je SkinCare Ultimate mjesečni program suplemenata koji traje 28 dana, a svakog dana uzima se pet ciljanih superdodataka koji sadržavaju sve nutrijente potrebne za predivan izgled kože i kose.

Tajna uspjeha ovog programa su upravo njegovi sastojci – u dosad neviđenoj kombinaciji koja istovremeno djeluje na ljepotu iznutra i štiti kožu i kosu od vanjskih utjecaja. Pet kapsula, koje se svakodnevno uzimaju 28 dana, sadrže vitamine A i D te omege 3 i 6, neophodne za obnovu i zaštitu osjetljive i suhe kože. Tu je i 7 antioksidansa, među kojima i astaksantin čija je uloga štititi svaki sloj kože od oksidativnog stresa i gubitka kolagena. Advanced Nutrition Programme™ SkinCare Ultimate suplementi kriju i jednu sasvim novu zvijezdu ujednačenog tena – ekstrakt kore bora, koji osim što dokazano djeluje na posvjetljivanje hiperpigmentacija i drugih mrlja na koži, utječe i na jačanje kolagena i elastina, dva ključna gradivna elementa kože.

SkinCare Ultimate program je za vas ako…

  • Želite zdravu kožu
  • Njegovane i jake nokte
  • Njegovanu i snažnu kosu
  • Svjetliji i svježiji ten

Advanced Nutrition Programme™ SkinCare Ultimate suplemente pronaći možete u DermaCare centrima te partnerskim prodajnim mjestima. Cijena 28-dnevne kure iznosi 594,00 kn.

 

Foto: Pexels, Advanced Nutrition Programme

0