Zavodljivi novi Freywille mirisi

Zavodljivi novi Freywille mirisi

freywille 1

Zavodljivi Freywille mirisi

Slavni bečki brend Freywille lansirao je  zavodljivu mirisnu kompoziciju  osvježavajućih nota , savršenu za predstojeće ljetne dane. Le Sphinx je posebna toaletna voda namijenjena i ženama i muškarcima.  Nova luksuzna kreacija satkana je u samoj prijestolnici parfema, francuskom Grasseu, a čarobne esencije vrhunska su sinteza najviše kvalitete obrade dragocjenih sastojaka te neodoljive, mirisne nostalgije.

freywille 2

freywille 4

Buket aroma

Energizirajući buket aroma otvaraju kalabrijski bergamot, mandarina i sicilijanski limun uz zagrljaj kraljevskog kardamoma.  Osvježavajući koktel uvod je u nezaboravnu šetnju Provansom, beskrajnim poljima lavande koja se u srcu parfema spajaju s osnažujućim notama mate čaja i trpkim dodirom južnoameričke kadulje. Sentimentalno putovanje završava uz aromatičan cedar, bijeli mošus i topao jantar.

Freywille Le Sphinx

Freywille Le Sphinx je pravi mirisni dragulj zamišljen kao postojan čuvar romantičnih sjećanja, očekivanja i nade. Posebnu pažnju Freywille je posvetio  razvoju i dizajnu ekskluzivnog parfemskog pakiranja: otmjena i klasična crna kutija u kombinaciji s decentnom, dekorativnom vrpcom odiše minimalizmom i profinjenošću. U Hrvatskoj su svi Freywille parfemi dostupni u njihovom butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.

freywille 3

freywille 5

freywille 6

freywille 7

Foto: Maja Bota

Učitati još
Zatvori