Zara ima idealan poklon za strastvene obožavateljice ruževa
Zara ima idealan poklon za strastvene obožavateljice ruževa

Zara ima idealan poklon za strastvene
obožavateljice ruževa

Španjolski high street brend Zara s godinama se istaknuo kao go-to mjesto na koje odlazimo potražiti sve aktualne modne trendove, no kad je ljepota u pitanju, make up kolekcija ovog brenda još čeka svoje mainstream priznanje.

Dok toaletne i parfemske vodice Zara, koje vješto oponašaju slavne mirisne uspješnice, same lete s polica dućana, make up komade uglavnom kupuju oni koji su već isprobali zavodljive teksture po pristupačnim cijenama te im se rado vraćaju.

Zara ruževi za usne priču podižu na novi nivo

Uz tekuća sjenila, među hvaljenijim artiklima iz Zarine kozmetičke linije su ruževi, bogato pigmentirani i lagani na usnama. U svojoj ponudi ovaj high street brend ima  široku lepezu tekstura i nijansi, za svako raspoloženje i svaki ukus.

 

Posebno se ističe atraktivna paleta, pakirana u minimalističku bijelu kutiju s praktičnom crnom vrpcom pomoću koje se izvlači “ladica”  o kakvoj sanja svaka obožavateljica ruževa za usne.

Zara ruževi za usne u ovom su setu uredno posloženi svaki u svoje udubljenje, a riječ je o čak 11 nijansi u najpopularnijim bojama, od puderasto ružičaste preko chic crvene pa sve do tamne nijanse šljive kakvu nose Wednesday Adams i Emily in Paris.

Ekološki pristup ljepoti

U atraktivnom setu nalaze se samo dvije kutijice za ruž s poklopcem, dok svi ostali ruževi dolaze u obliku refila. Na taj način ovisnice o beauty proizvodima motiviraju se da razmisle o količini plastike koja se nalazi u njihovoj kozmetičkog torbici te svijetu kozmetike pristupe iz novog kuta.

Jednom kad se ruževi iz ove bijele “čarobne kutijice” potroše, u Zarinoj web trgovini možete nabaviti nove nijanse u refil pakiranju.

Savršen poklon za obožavateljice ruževa za usne

Ovaj poklon sigurno bi razveselio svaku ženu koja redovito koristi ruževe za usne premda po cijeni od skoro 70 eura na prvu nije najpovoljniji. Ipak, kad se ta svota podijeli s 11 ruževa, rezultat je sasvim pristupačna cijena svakog pojedinog ruža, no ako tražite još bolji ulov, pričekajte iduća sniženja i nadajte se najboljem.

Naime, sličan set ruževa u Zari na zimskom sniženju bio je snižen na cijenu od 12.99 eura.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori