Vrhunska anti-age kozmetika nosi potpis Filorga

1978. godine u francuskom laboratoriju Filorga rođena je istoimena, vrhunska anti-age kozmetika, koja je među prvima u svijetu nadahnuće pronašla u estetskoj medicini. Njen osnivač, francuski doktor estetske medicine i biolog Michel Tordjman, entuzijastično je osmišljavao anti-age rješenja i prije pojavljivanja botoksa, a njegova kozmetička kuća razvijena je na temeljima Medi-cosmetique® načela, koje kombinira učinkovitost estetske medicine sa zadovoljstvom korištenja neinvanzivnih kozmetičkih rješenja.

Filorga4

Filorgini proizvodi sadrže kronosfere s postupnim vremenskim otpuštanjem koje postupnom razgradnjom oslobađaju revitalizirajući sadržaj u tkivo kože za ciljani, optimalni i dugotrajan učinak: hijaluronsku kiselinu koja se koristi u punilima i NCTF® sfere koje se koriste u mezoterapiji.

Filorga3

Hijaluronska kiselina je prirodno prisutna u koži i igra važnu ulogu u održavanju vlage u koži kako bi koža bila popunjena i mladolika. Međutim, koža je izložena gubitku hijaluronske kiseline (- 6% svakih 10 godina). Filorgina hijaluronska kiselina koja se nalazi u sastavu svih Filorga proizvoda, ima molekularnu težinu sličnu prirodnoj što osigurava optimalnu apsorpciju i odličan afinitet s kožom. Rezultati borbe protiv gubitka hijaluronske kiseline su vidljivi i dugotrajni – koža je hidratizirana, obnovljena, a bore popunjene.

Filorga7

Patentirani sastojak koji se nalazi u svim Filorga proizvodima, NCTF®, ekskluzivan je kompleks koji sadrži 12 vitamina koji stimuliraju stanične funkcije, 23 aminokiseline koje potiču izgradnju elastina i kolagena, 6 koenzima koji djeluju kao katalizator biokemijskih reakcija, 5 nukleinskih baza koje potiču staničnu komunikaciju, 6 minerala koji djeluju protiv nedostataka kože te antioksidans koji djeluje protiv sinteze slobodnih radikala.

Filorga2

Iz Laboratorija Filorga uvijek tragaju za inovativnim sastojcima koje kombiniraju sa standardnim sastavom, poput praha metorita u Filorga SKIN-ABSOLUTE noćnoj kremi ili pak safira u SKIN-ABSOLUTE DAY dnevnoj kremi.

Filorga6

Filorga proizvodi prilagođen su i posebno svakom tipu kože: krema NUTRI-FILLER sa shea maslacem i arganovim uljem dodatno hrani suhu kožu, dok TIME-FILLER MAT krema djeluje na sprječavanje suvišnoj sjaja i matira T-zonu.

Filorga

Ana Vurušić, voditeljica marketinga Filorga

Filorga serumi su s vremenom postali kultni proizvodi jer su sastavom koncentriraniji aktivnim sastojcima i polako postaju neizostavni dio dnevne rutine njege. Kombiniraju se s dnevnim/noćnim kremama, čiji učinak pojačavaju ili se koriste samostalno.

Foto: RRVizual (Rajna Raguž)

0