Znate li da je noć najbolje vrijeme za detoksikaciju kože?

Znate li da je noć najbolje vrijeme
za detoksikaciju kože?

Noćna krema koju biste trebali probati

Glatka koža san je svake žene, no što kada bismo rekli da je moguće osloboditi se brige oko starenja, i to baš u snu?! Pronašli smo idealnu kremu za oslabljenu i nesavršenu kožu koja će vratiti ravnotežu i ukloniti sve znakove stresa – dok spavamo!

Noćna krema Soin Anti-Stress Treatment iz čuvenog laboratorija Eisenberg Paris revolucionarna je 2u1 njega za hidrataciju i umirivanje kože, koja uklanja toksine dok mi punimo baterije u snu. Kombinacijom prirodnih aktivnih sastojaka ekstrakta moringe te korijena biljke boerhavia diffusa lice je očišćeno i zaštićeno od nakupljenih nečistoća, postignut je trenutačan i dugotrajan umirujući učinak te, što je najvažnije, smanjen je oksidativni stres, a stanice su opskrbljene energijom. Za taj nevjerojatan učinak možemo zahvaliti Trio-Molecular formuli, patentiranoj diljem svijeta kao revolucionarnom izumu u kozmetici, koja djeluje kao istinski poticaj mladosti.

Kako koristiti Soin Anti-Stress Treatment kremu

Prvi korak: nanesemo Soin Anti-Stress Treatment kremu na čisto lice prije spavanja jer je obnavljanje stanica najintenzivnije tijekom noći, od 23 do 4 sata. Radi se o periodu tijekom kojeg se uklanjaju toksini, a koži se vraća njezin prirodni ritam.

Drugi korak: legnemo, zatvorimo oči i opustimo se, krema će revitalizirati funkciju zaštitnog sloja naše kože dok spavamo.

Treći korak: pristavimo jutarnju kavu. Koža je spremna za novi dan, oslobođena stresa, zdrava i blistava!

Krema (50 ml; 915 kn) je dostupna u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr.

Učitati još
Zatvori