Ova linija beauty proizvoda bori se protiv štetnih posljedica urbanog stila života

Lansirana je prva YSL skincare linija u Hrvatskoj i time uljepšala tjedan mnogim beauty entuzijasticama. Predvodnik u njezi kože, YSL Beauty, dovodi u pitanje status quo na više načina. Ne samo da je prigrlio odvažan novi pristup njezi kože, već je došao i do revolucionarnog otkrića, a sve to uz ovladavanje nabavom i uz upotrebu dragocjenih sastojaka iz marokanskih vrtova.  YSL luksuz nikada nije bio ovoliko učinkovit, inovativan, čist.

Istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil. Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 posto.

Ovo je prvo otkriće ovakve vrste u industriji te će utrti put prema tretmanu i pružanju podrške koži u urbanim sredinama. Priroda i znanost ujedinjuju se u najnovijoj, inovativnoj liniji proizvoda PURE SHOTS koja se bori protiv znakova urbanog starenja za pomlađenu kožu. Dnevna doza esencijalnih elemenata kože djeluje u sinergiji s učinkovitim biljkama iz vrtova YSL Ourika kako bi se postigao trostruki učinak:

  • koža je nahranjena i tretirana do svoje srži
  • ispravljaju se veći znakovi starenja kože (linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja)
  • koža je trenutno i vidljivo poboljšana

Night Reboot Serum – čista doza obnavljanja

Night Reboot vodeći je serum u liniji Pure Shots. Zahvaljujući snažnim svojstvima kaktusa kraljice noći, koji cvate samo šest sati svake godine i u toj rijetkoj prilici otpušta svoj djelotvoran šećer, ovaj serum već do sljedećeg jutra pomaže smanjiti znakove umora koji nastaju kao posljedica života u urbanoj sredini. Baš kao što se kaktus bori protiv svoje ekstremne okoline, Night Reboot obnavlja kožu oštećenu vanjskim štetnim utjecajima. Uz kaktus kraljica noći jedna doza uključuje i glikolnu kiselinu. Ona uklanja mrtve površinske stanice kože za obnavljanje i zaglađivanje tena, čime se brišu nedostaci nastali kao posljedica urbanog života. Dok ekstrakt kraljice noći iz Maroka štiti stanice kože kako bi se koža mogla oporaviti i obnoviti.

Jedna noć – toliko vremena YSL Beauty ima na raspolaganju za branje ove fascinantne biljke. Također, jedna noć je najkraće vrijeme u kojem se ženska koža može nahraniti i pokazati prve znakove poboljšanja – finija, glađa i blistavija koža.

Lines Away Serum – doza trenutne glatkoće

Ovaj serum je čista doza trenutne glatkoće za smanjenje linija i bora na licu. Užurbani, urbani životni stil povećava bore za 35 posto, a ovaj serum ih s vremenom smanjuje. Jedna doza uključuje jedinstvenu sinergiju marokanskog irisa i hijaluronske kiseline. Optimalnu dozu hijaluronske kiseline podupire moćni iris za aktivaciju kože, kako bi se omogućilo najbolje upijanje hijaluronske kiseline. Tako se iz dana u dan ublažavaju linije i bore, a koži se vraća podatnost.

Lines Away serum ima ekskluzivnu tehnologiju mikropopunjavanja u mekoj i kremastoj teksturi. Poput kukuljice koja vraća puninu, ova tehnologija u trenu stvara „drugu kožu” kako bi se koža hidratizirala i zagladila. Ova obavijajuća, svilenkasta formula pretvara se u veo mekoće.

Light Up Serum – doza trenutne blistavosti

Možete reći zbogom nedostatku sjaja jer vam ovaj serum pruža dozu trenutne blistavosti za postizanje ujednačenog tena. Jedna doza uključuje pitomi sljez i vitamin Cg. Pitomi sljez štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja kako ne bi došlo do pretjerane stimulacije melanocita. Stoga su oni spremni primati savršenu dnevnu dozu vitamina Cg kako bi se spriječila pretjerana proizvodnja melanina, posvijetlila koža i smanjile tamne mrlje. Također, ova lagana, mliječna tekstura sadrži posebnu mješavinu mikrozrnaca za korekciju boje kojom se ispravlja ton kože, ali ujedno i zadržava njezin prirodan izgled. Koža je posvijetljena, a lagana tekstura pruža joj osjećaj svježine i mekoće.

Y Shape Serum – doza trenutne čvrstoće

Idealan serum za borbu protiv obješenosti kože. Jedna doza uključuje indijsku smokvu i peptid. Indijska smokva iz Maroka potiče sintezu glikozaminoglikana poput hijaluronske kiseline, u kombinaciji sa savršenom dnevnom dozom peptida s djelovanjem učvršćivanja kako bi se pružila podrška strukturi kože; konture se redefiniraju. Tekstura seruma Y Shape, koji je pet puta rjeđi od klasične kozmetičke vode, poboljšava moć upijanja kože. Tekućina brzo prodire i, zahvaljujući transdermalnoj kozmetičkoj tehnologiji, pomaže isporučiti aktivne sastojke duboko u kožu. Također izaziva učinak trenutnog učvršćivanja.

Hydra Bounce Essence-In-Lotion – doza hidratacije

Uz ovaj losion nema više suhoće jer vam pruža čistu dozu hidratacije i ugode. Naime, užurbani, urbani životni stil povećava dehidraciju kože, a smanjuje se i sposobnost kože da se prilagodi promjenama godišnjeg doba za 20 posto. Ovaj losion sadrži cvijet naranče te vitamine E i B3. Optimalna dnevna doza vitamina E i B3 štiti kožu od urbanih štetnih utjecaja u sinergiji sa cvijetom naranče iz Maroka, kako bi se poboljšala hidratacija kože. Koža se do kraja puni vlagom te izgleda iznimno podatno i elastično. U svakoj kapi losiona Hydra Bounce Essence-in-Lotion nalaze se tisuće obloženih kapljica vode i ulja koje poboljšavaju moć upijanja kože za trenutnu hidrataciju i osjećaj ugode. Na koži ostavlja površinski sloj nalik kremi.

Perfect Plumper Cream – doza punoće

Nahranite svoju tanku kožu uz moćnu dozu sjajne, pune kože koja ispravlja znakove starenja. Ova krema uključuje cvijet naranče i riboza. Cvijet naranče iz Maroka umiruje kožu i aktivira stanice kože kako bi mogle lakše primiti optimalnu dnevnu dozu riboze koja djeluje protiv starenja. Koži se vraća punina i znakovi starenja (linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja) poboljšavaju se u trenu i s vremenom. Jedinstvena tehnologija Perfect Plumper kreme odvodi žene na nenadmašno osjetilno putovanje, koje se sastoji od triju različitih tekstura za trenutnu puninu i sjaj.

Živopisno naslijeđe Maroka

Kada sam otkrio Maroko, shvatio sam da moja paleta boja odražava njegove mozaike, obojeno drvo, dželabe i kaftane. Odvažnost koju sam od tada prigrlio dugujem toj zemlji, žestini slaganja, drskosti mješavina, strasti izuma. Ova je kultura postala mojom, ali nisam je jednostavno uvezao, već sam je prisvojio, transformirao, prilagodio” – Yves Saint Laurent.

Ljubavna priča Yvesa Saint Laurenta i Maroka nastavlja se do doline Ourika u podnožju gorja Atlas, tridesetak kilometara od žamora Marakeša. Ono što je nekada bila pustoš pretvoreno je u botanički vrt koji odražava privrženost marke Yves Saint Laurent Beauty mediteranskoj kulturi, koja je utkana u samo srce brenda. Raznobojni oker vrtovi izloženi su ekstremnim uvjetima: ljetna pustinjska klima drastično se mijenja zimi, kada hladan i suh zrak puše sa snijegom pokrivenih vrhova planina. I zbilja, oštri uvjeti kojima su izložene ove biljke zahtijevaju izdržljiva svojstva koja su pogodna za kožu. YSL Beauty pažljivo je odabrao prave moćne aktivne sastojke putem ispitivanja učinkovitosti te je stavio svu tu blagodat i moć vrtova YSL Beauty Ourika u proizvode Pure Shots.

Linija je dostupna ekskluzivno u Douglasovom web shopu.

Foto: YSL

0