Kreiran je prvi serum u obliku spreja koji zamjenjuje čak 5 drugih skincare proizvoda

Kreiran je prvi serum u obliku spreja koji zamjenjuje čak 5 drugih skincare proizvoda

U posljednje vrijeme je sve više anti-age proizvoda koji svojim inovativnim formulama oduševljavaju mnoge obožavateljice diljem svijeta. Koliko god bi voljeli da možemo ponovno imati sedamnaest godina, to je ipak moguće samo u filmovima. Starenje je normalan dio života i, premda ne postoji niti jedan proizvod koji može uspješno izbrisati učinke koje vrijeme ima na našu kožu, postoje mnogi skincare proizvodi kojima možemo pokušati smanjiti znakove starenja. Jedan takav proizvod je White Truffle Serum Spray, K-beauty brenda D’Alba Piedmont.

White Truffle Serum Spray pravi je mutipraktik

Radi se o serumu u spreju koji u svojoj formuli sadrži bijeli tartuf. On je postao viralan zahvaljujući jednoj stjuardesi koja je nahvalila njegova ultrahidratantna svojstva. Pripisala mu je sve zasluge za njezinu lijepu kožu koja odiše zdravljem. Naime, pet milijuna bočica ovog inovativnog seruma u spreju prodalo se diljem svijeta. On briše godine, hidratizira, bori se protiv bora i daje koži sjajan, mladolik izgled. To nam je već dovoljno da ga stavimo na svoju shopping listu.

Ništa ne može nadmašiti proizvod koji zamjenjuje njih čak pet. Naime, ovaj serum u spreju od bijelog tartufa djeluje kao serum, ulje, maglica, toner i ampula u jednom. Nekoliko špriceva ovog popularnog K-beauty proizvoda je sve što trebate da biste iskoristili njegove blagodati, od kojih neke uključuju sjajniju, nahranjenu kožu i smanjen izgled bora. Prepun je sočnih sastojaka poput ulja avokada i ulja sjemenki suncokreta koja vlaže i smiruju, dok je bijeli tartuf bogat antioksidansima i ima moćna anti-age i protuupalna svojstva. Štoviše, puno beauty entuzijastica kaže da ovaj sprej od bijelog tartufa uspješno i setira make up kako bi ostao na mjestu, a vaš ten izgledao sjajnije i zdravije.

White Truffle Serum Spray brenda D’Alba Piedmont možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori