U Hrvatsku je stigao jedan od najboljih beauty brendova današnjice

U Hrvatsku je stigao jedan od najboljih
beauty brendova današnjice

Dobrih beauty vijesti na početku ove godine sigurno ne nedostaje, pa nas je tako razveselilo čuti da je u Hrvatsku ekskluzivno stigao jedan od najboljih beauty brendova današnjice. Njegovo ime je Westman Atelier, a ovih dana stigao je u The Lab Store Tatjane Dragović u zagrebačkom Dežmanovom prolazu.

Osnovala ga je Gucci Westman, jedna od najtraženijih i najpoznatijih svjetskih vizažistica čije je ime postalo sinonim za prirodan, prozračan i besprijekoran second-skin look.

Gucci se ističe posebnim načinom šminkanja, kojim naglašava prirodnu ljepotu, posebnost i autentičnost svakog lica, slaveći različitosti i nesavršene savršenosti svake žene. Pozicionirala se na najviše pozicije u svijetu mode, te je više od dva desetljeća major editorial makeup artist za Vogue i Harper’s Bazaar.

Jennifer Aniston, Anne Hathaway, Reese Witherspoon, samo su neke od njenih vjernih klijentica, a jedina odgovorna osoba za vjenčani makeup Gwyneth Paltrow bila je upravo Gucci.

2018. godine pokrenula je vlastiti clean brend pod nazivom @westmanatelier. Westman Atelier stvarala je godinama kako bi postigla željene besprijekorne teksture, njegujućih i umirujućih svojstava.

Svaki sastojak pažljivo je biran, te njihova sinergija stvara formule koje dubinski njeguju, štite i hrane kožu lica, a glavni sastojci proizvoda su ulja jojobe, kamelije i kokosa. Također, niti jedan proizvod ne sadrži parabene, sulfate, silikone i mineralna ulja.

U The Lab Storeu dostupna je cijela Westman Atelier ponuda, a uskoro će biti dostupna i na www.the-lab.hr.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori