Zavirite u novi beauty concept store kojeg je u samom srcu Zagreba otvorila Tatjana Dragović

Zavirite u novi beauty concept store kojeg je u samom srcu Zagreba otvorila Tatjana Dragović

The Lab, Dežmanova ulica

Kada bismo morale izdvojiti jednu od omiljenih nam lokacija u Zagrebu, koja nas svojim šarmantnim i vibrantnim duhom nakratko odvaja od užurbane gradske svakodnevice, to bi definitivno bila Dežmanova ulica. Ona je postala dom brojnih ljupkih caféa, barova, galerija, antikvarijata i biranih dizajnerskih butika, zbog kojih se svako novo otvaranje prati s velikom pozornošću.

Tako je, primjerice, veliki interes zavladao i prije nekoliko mjeseci, kada se počelo šuškati kako će ovo samo srce grada u skorijoj budućnosti postati bogatije za jedan sasvim uzbudljiv concept store.

Concept store koji će oduševiti sve ljubiteljice noviteta iz beauty svijeta, ali i mnoge druge žene raznih generacija, karijera i stilova, koje se već dulje vrijeme nadaju da će i u Zagrebu imati priliku kupovati neke od kozmetičkih brendova koje su dosad isključivo pronalazile na svojim putovanjima u inozemstvo.

The Lab je nova ‘it’ beauty adresa u gradu

Tatjana Dragović

Priča o The Labu, tom novom beauty concept storeu u Dežmanovom prolazu postaje još zanimljivija, jer je njegova utemeljiteljica, osnivačica i pokretačica ni više ni manje no poduzetnica, menadžerica i prvi hrvatski top model Tatjana Dragović. Nismo ni trenutka posumnjali da se njena ljubav prema kozmetici ne samo rodila, već i produbila radeći kao profesionalni model u modnoj industriji, te da su joj brojna putovanja u posljednjih nekoliko desetljeća omogućila da se upozna s renomiranim beauty brendovima i njihovim hit proizvodima o kojima smo redovito znale čitati na stranicama internacionalnih glossy magazina.

Njena misija postala je približiti nam i učiniti lako dostupnima beauty brendove i popularne kozmetičke proizvode koji do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj.

Tatjana o The Labu…

“Uistinu volim biti u korak s aktualnostima na polju kozmetike, tako da svakom novom brendu prvo proučim filozofiju i sastojke, a zatim i djelovanje iz osobnog iskustva. Često to zna biti upravo na putovanjima budući da novim proizvodima inače treba dosta dugo da dospiju u Hrvatsku. Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto sam pokrenula The Lab kao stručnu i najažurniju sponu između našeg tržišta i svjetskih inovacija na polju kozmetike”, otkriva nam Tatjana i na upit o kojim se to stranim brendovima i proizvodima radi u nastavku ističe: “Augustinus Bader dobar je primjer brenda kojeg sam prva dovela na osnovu izvrsnih rezultata njegovih proizvoda u koje se kunu Margot Robbie, Victoria Beckham, Kim Kardashian, Irina Shayk, pa čak i muške zvijezde poput Leonarda di Caprija te se on sad ekskluzivno može kupiti u The Lab-u.”

Beauty brend Augustinus Bader, The Lab

Svjetski beauty brendovi po prvi puta i kod nas

U ovoj pravoj maloj beauty oazi koja je svoj dom pronašla u Dežmanovoj ulici pronaći ćete i svjetske (a naročito američke) hit brendove za njegu kože lica i tijela kao što su MZ Skin, Dr. Dennis Gross, Joanna Vargas, Kahina, Odacite, PRTTY PEAUSHUN, organski make up brendova RMS, Ilia i Eyeko te vrhunske proizvode za kosu koje potpisuje Christophe Robin.

The Lab pokriva brojna polja kozmetike, ali i well-beinga. “Bavimo se licem, tijelom, kosom i, naravno, unutarnjom ljepotom kroz primjenu ekološki održivih proizvoda i beauty dodataka prehrani koje ćemo također zastupati”, govori Tatjana dok nas provodi kroz svoj concept store, koji stilom i uređenjem interijera jasno odudara od većine drugih beauty adresa u Zagrebu. Za dizajn ovog prostora, vrlo brzo postaje nam jasno, zaslužni su bili Saša Šekoranja i Dean Franić, a ideja je bila dobiti mali laboratorij ljepote, kao što govori samo ime trgovine.

The Lab ima jako chic interijer

Rad Šekoranje i Franića redovito ima tu svjetsku kvalitetu, pa čim zakoračite u The Lab u Dežmanovom prolazu, imat ćete osjećaj kao da se nalazite u nekoj svjetskoj metropoli. Pritom, u samom prostoru vlada ugodna, ležerna i nimalo pretenciozna atmosfera, onu koju biste i same mogle poželjeti kada uđete negdje isprobavati kozmetiku, a s obzirom na količinu uzbudljivih i kod nas dosad neviđenih beauty brendova, uopće ne sumnjamo da biste se u The Labu mogle zadržati – satima.

Osim toga, customer experience postao je izuzetno bitan i toga su svjesni i u The Labu, gdje nećete biti prepuštene same sebi dok po policama istražujete kozmetiku, već ćete se s profesionalnim osobljem ovog beauty concept storea moći konzultirati, dobiti odgovore na svoja pitanja i naposljetku iz trgovine izaći s pravim proizvodima za svoje konkretne potrebe.

U korak s beauty inovacijama

Koristi li i sama kozmetiku brendova koju je ponudila u The Labu, upitali smo Tatjanu Dragović: “Sve ih osobno koristim, no naravno prilagođeno mom tipu kože. Radi se o nekolicini brendova koji su me oduševili i za koje baš znam da mogu dati samo izvrsne rezultate.”

U kombinaciji s već spomenutim brendovima, u sljedećem će se razvojnom koraku naći i ekskluzivni anti-age uređaji, beauty dodaci prehrani i neke jako posebne linije parfema. Nema sumnje da se radi o vrlo ambicioznom concept storeu na temu ljepote, a čini se i jednom istinskom snu našeg poznatog modela, s obzirom na količinu ljubavi, truda, ali i resursa koje je Tatjana uložila u realizaciju The Laba.

“Već dugo želim svoje iskustvo, znanje i poznanstva iz beauty businessa pretočiti u jedan ovakav projekt. To sam sada konačno i napravila, ali ne mogu reći da je put brz i lagan kada su kriteriji visoki. Sve zajedno bio je dug, ali i kvalitetan proces – od uređenja, preko uvjeta skladištenja proizvoda, do pronalaska i obuke zaposlenika”, otkriva nam za kraj.

Samo jedan posjet The Labu za nas je bio dovoljan da zaključimo kako se radi o novoj omiljenoj nam beauty trgovini, u kojoj ćemo redovito pronalaziti favorite za svoju kozmetičku torbicu, ali i inspiraciju za članke o beauty inovacijama s kojima će Tatjana Dragović nastaviti držati korak kroz ponudu svog concept storea. Naš savjet: navratite, opustite se, uživajte i – oduševite se ovim jedinstvenim mjestom i jedinstvenom ponudom!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori